Feriebolig i Ammerschwihr i Alsace

Résidence le Domaine du Golf

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Résidence le Domaine du Golf bor du bekvemt, i smukke omgivelser der indbyder til aktiv ferie. Her er trekkingstier, cykelstier, spadserruter, opvarmet, lille, overdækket svømmebassin, fitnessrum og sauna. Og så selvfølgelig den 6 hektar store golfbane Ammerschwir. Ammerschwir bycentrum ligger blot ca. 1,5 km. herfra.

Kultur og vin

Udover at være et godt udganspunkt for aktiv ferie, er Résidence le Domaine du Golf også et glimrende sted at bo, hvis man er til vin og kultur. Landsbyen Ammerschwir er nemlig en del af den berømte "Route des Vins d'Alsace", og tilmed en hyggelig lille by. I denne del af Alsace finder man også andre meget seværdige byer som eksempelvis den virkelig smukke Kaysersberg kun 3 km. borte, for ikke at tale om Strasbourg, små 80 km. derfra.

Balkon med udsigt

Résidence le Domaine du Golf består af bygninger på enten 2 eller 3 etager. Alle 72 lejligheder er pænt og praktisk indrettet med køkken, bad og toilet. Køkkenhjørnet råder over lille ovn, kogeplader, opvaskemaskine og kaffemaskine. De har egen balkon, enten med udsigt til Ammerschwihr by eller til bjergene. På forespørgsel kan man få en mikroovn stillet til rådighed.

Udvalget af faciliteter på stedet

På stedet er der opvarmet lille pool, elevator og parkering. Mod betaling kan man benytte sig af fitness, sauna, vaskeri og billard. Der er mulighed for internetadgang i receptionen.

Lejlighederne på Résidence le Domaine du Golf

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder er ca. 21 m² og består af opholdsstue med enkelt sovesofa og udtræksseng samt køkkenhjørne. Derudover er der badeværelse med badekar samt separat toilet. Fra balkonen er der udsigt til Ammerschwihr eller bjergene.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder er ca. 38 m² og består af opholdsstue med enkelt sovesofa og udtræksseng samt køkkenhjørne. Derudover er der soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med badekar og bruser samt separat toilet. Fra balkonen er der udsigt til Ammerschwihr eller bjergene.

Toværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder er ca. 40 m² og består af opholdsstue med enkelt sovesofa og udtræksseng samt køkkenhjørne. Derudover er der soveværelse med dobbeltseng og soveområde med køjeseng samt badeværelse med badekar og bruser samt separat toilet. Fra balkonen er der udsigt til Ammerschwihr eller bjergene.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Appartements Le Conty

Saint-Jorioz, Rhône-Alpes

Residence Odalys Les Chalets d'Evian

Evian-les-Bains, Rhône-Alpes

Anbefalinger til dig

Hostellerie Le Marechal

Colmar, Alsace

Le Domaine des Escaunes

Sernhac, Languedoc-Roussillon

Residence Venus

Eguisheim, Alsace

Populært i Alsace

search map