Feriebolig i Bergheim i Alsace

La Cour du Bailli

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En smuk, uspoleret lille by

Bergheim er ligeså malerisk og charmerende som de andre små byer i Alsace, den er blot ikke så besøgt af turister og er derfor forblevet mere autentisk. Vi befinder os på vinruten, for fødderne af det imponerende slot Château de Haut-Koenigsbourg og blot 4 km fra Ribeauville.

Familie med dybe rødder i byen

Familien Halbeisen er ligeså charmerende og autentisk som Bergheim selv. De har boet her i umindelige tider og lavet vin siden 1737. I begyndelsen var det en ganske simpel produktion af én slags vin, men i dag er de kommet op på at lave hele syv typer, naturligvis alle hvide. Dem kan du glæde dig til at smage, for familien Halbeisen tilbyder deres gæster gratis vinsmagning.

Bo i historiske omgivelser

Det er ikke kun vinproduktionen, som har udviklet sig gennem tiden, også gården er vokset, således at her nu er 38 værelser og lejligheder til besøgende samt restaurant og wellnes-center. Stilen i værelserne og lejlighederne er typisk for området, hvor det mørke træ og de lyse vægge dominerer. I nogle tilfælde, hvor det ikke har været muligt at ændre de eksisterende strukturer (de ældste dele af gården er fra 1500-tallet) er der ikke så højt til loftet,. Rummene mod gårdspladsen er de ældste, mens dem mod wellnes-centret er nyere.

Godt spisested i charmerende omgivelser

Restauranten ligger i den 500 år gamle vinkælder og er åben hver dag til frokost og aftensmad. På trods af dens stemningsfulde lokaler, vil du nok ofte på den varme årstid foretrække at spise på dens store terrasse. Menuen byder på retter baseret på årstidens produkter, hvortil man som en selvfølge drikker gårdens vine.

Nydelse og afslapning

Wellness-centret byder på en 10 x 4 m stor pool og jacuzzi (der er gratis adgang for gårdens gæster) samt - mod betaling - spa-bad på basis af druer (!), massage og sauna. Bemærk at børn kun har adgang til wellness-centret i følge med voksne.

Lejlighederne på La Cour du Bailli

Etværelseslejlighed Tradition med 2 sovepladser mod gårdspladsen

Lejlighederne består af ét rum med køkkenhjørne (opvaskemaskine, to blus, miniovn, køleskab, brødrister og elkedel), dobbeltseng og badeværelse med brusekabine eller badekar og wc. Der er fjernsyn og minibar i lejlighederne.

Etværelseslejlighed Charme med 2/4 sovepladser mod gårdspladsen

Lejlighederne består af ét rum med køkkenhjørne (opvaskemaskine, to blus, miniovn, køleskab, brødrister og elkedel), sovesofa til to personer, dobbeltseng og badeværelse med brusekabine eller badekar og wc. Der er fjernsyn og minibar i lejlighederne.

Toværelseslejlighed Privilège med 2/4 sovepladser mod wellness-centret

Lejlighederne består af stue med køkkenhjørne (opvaskemaskine, to blus, miniovn, køleskab, brødrister og elkedel) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brusekabine eller badekar og wc. Der er fjernsyn og minibar i lejlighederne.

Suite Le Balcon Alsacien til 2 pers. mod spa-området

Værelserne består af lille stue med køkkenhjørne (to blus, miniovn, køleskab, brødrister og elkedel). En suite med stuen finder du soveværelset med dobbeltseng. Her er naturligvis også badeværelse (med brusekabine og wc).

Suite Stoeffel Rosser til 4 pers. med terrasse mod wellness-centret

Værelserne består af lille stue med køkkenhjørne (opvaskemaskine, to blus, miniovn, køleskab, brødrister og elkedel) og sovesofa til to personer. En suite med stuen finder du soveværelset med dobbeltseng. Her er naturligvis også badeværelse (med brusekabine og wc). Værelserne har privat terrasse.

Suite La Route des Vins til 6 pers. mod wellness-centret

Værelserne består af lille stue med køkkenhjørne (opvaskemaskine, to blus, miniovn, køleskab, brødrister og elkedel) og to sovesofaer til hver to personer. En suite med stuen finder du soveværelset med dobbeltseng. Her er badeværelse med brusekabine eller badekar og wc.

Suite La Tourelle til 7 pers. mod wellness-centret

Værelserne består af lille stue med køkkenhjørne (opvaskemaskine, to blus, miniovn, køleskab, brødrister og elkedel) og to sovesofaer til hver to personer, soveværelse med dobbeltseng og lille soveværelse med enkeltseng. Her er badeværelse med brusekabine eller badekar og wc.

Suite Les Terrasses til 4 pers. mod wellness-centret m/ terrasse

Værelserne består af lille stue med køkkenhjørne (opvaskemaskine, to blus, miniovn, køleskab, brødrister og elkedel) og sovesofa til to personer. En suite med stuen finder du soveværelset med dobbeltseng. Her er naturligvis også badeværelse (med brusekabine og wc). Værelserne har privat terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Du Parc

Obernai, Alsace

Anbefalinger til dig

Hotel Du Parc

Obernai, Alsace

Residence Venus

Eguisheim, Alsace

Hostellerie Le Marechal

Colmar, Alsace

Populært i Alsace

search map