Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Colmar betragtes som den mest charmerende af de større byer i Alsace, og det er ikke mindst på grund af det meget velbevarede gamle centrum Petite Venise, som stadig har sin intimitet og stemning med kanaler og de mange fine bindingsværkshuse i pastelfarver. Indenfor kort afstand finder du de kendte vinbyer Eguisheim, Riquewihr og Ribeauvillé som også gør Colmar til et oplagt feriested for vin-entusiaster.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Colmar var allerede i Middelalderen en velstående lille vinby og beliggenheden både tæt ved Rhinen, som på det tidspunkt var en vigtig transportvej, og mellem de vigtigste handelsveje mellem Nord- og Sydeuropa havde stor indflydelse på byens position. Man siger, at Colmar ligger midt i Alsace, og midt i Europa, og det kan der være noget om.

Oplev den gamle del af Colmar i de små gader med de gamle velrestaurerede og nu prisbelønnede huse, som er smukt belyst om aftenen, og det moderne byliv med lange gågader med butikker og caféer af alle slags. Snyd ikke dig selv for en god middag med lokale specialiteter som choucroute eller tarte flambée ledsaget af en af de mange dejlige vine fra området.
Hvis du vil adspredes og underholdes, er der mange fine små muséer i byen, og ganske tæt på er der temaparker for hele familien, bl.a. vandland, storkeland (!) og en slags frilandsmuseum for ikke at nævne de spændende industrimuséer i Mulhouse.

 
 

Populært i Alsace

search map