Hotel i Colmar i Alsace

Hostellerie Le Marechal

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oplev ”lille Venedig”

Du befinder dig i det gamle centrum af Colmar, på kanten af kanalen, det såkaldte ”lille Venedig”. Imellem de fine bindingsværkshuse i alverdens farver, finder du mange restauranter og gader med butikker. Byen har også mange små fine museer, og er en kendt vinby i regionen Alsace.

Spis langs kanalen

På dette dejlige sted kan du spise både indedørs og udendørs. Spis på hotellets restaurant L'Echevin og bemærk den smukke farverige indretning med malerier og træbjælker i loftet som er typisk for Alsace. Allerede I 70’erne blev restauranten berømt for deres helstegte pattegris, samt den fantastiske beliggenhed på terassen, langs kanalen. Hvis vejret er lunt kan du med fordel bestille en plads på hotellets udendørs terasse, hvor du befinder dig direkte ved vandet og du kan høre vandets rislen mens du nyder originale retter til overkommelige priser.

Bo på et historisk monument

Hotellets bygning dateres tilbage til 1565 og er blevet erklæret et historisk monument. I 70’erne købte den daværende ejer, Gilbert Bomo, gradvist hver etage oppefra og ned, for tilslut at ende med at have rådighed over en helt bygning, som han og hans kone omdannede til det 4-stjernede hotel. Hotellet tilhører idag Gilberts bror Roland og nevø Alexander, og de forsøger på bedste vis at opretholde samme filosofi som Gilbert havde i sin tid. Bo på et af hotellets 30 værelser, som alle er forskellige og indrettet i en rustik stil med antikke møbler. Alle rum er tilpasset bygningens ophorindelige arkitektur, da huset er fredet. Vælg et værelse mod gården hvis du er sensitiv med støj, da restauranterne langs floden indimellem kan give lyd fra sig.

Udforsk Alsace

Hotellets beliggelse i Colmar er et perfekt udgangspunkt for dem der vil opleve Alsace. Gå ikke glip af et besøg i områdets vinruter og særligt byerne Eguisheim og Bergheim som er charmerende, smukke og fascinerende.

Læs om værelserne på Hostellerie Le Marechal

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Le Colombier

Obernai, Alsace

Hotel Le Lac

Talloires, Rhône-Alpes

Anbefalinger til dig

Hotel Le Colombier

Obernai, Alsace

Residence Venus

Eguisheim, Alsace

Domaine de Gavaudun

Gavaudun, Aquitaine

Populært i Alsace

Residence Venus

Eguisheim

La Maison du Tigre

Stutzheim-Offenheim

search map