Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Eguisheim ligger kun fem km syd for Colmar og er en af de små, velbevarede, idylliske middelalderbyer på Alsaces vinrute. Byen har en yderst velbevaret bykerne.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

De små gamle gader danner næsten to koncentriske cirkler omkring selve bymidten, idet de følger de gamle bymure. Byen er naturligvis domineret af de mange vinavlere, som har udsalg flere forskellige steder og også tilbyder vandreture i de omkringliggende vinmarker.

Bagsiden af medaljen i Eguisheim er, at du nok ikke kommer til at opleve byen helt på egen hånd. I løbet af dagen lægger mange endagsturister vejen forbi, og det er da sikkert også forklaringen på det forholdsvist store antal spisesteder, caféer og vinstuer i den lille by. 'Forsiden af medaljen' er en by fuld af liv med central beliggenhed i regionen. Et ophold i Eguisheim vil være et godt udgangspunkt for mange interessante udflugter inden for kort afstand, og samtidig kan du bo i smukke historiske rammer. Det kan absolut anbefales at parkere på den offentlige P-plads i udkanten af byen, så man kan nyde det historiske centrum til fods.

 
 

Populært i Alsace

search map