Feriebolig i Eguisheim i Alsace

Residence Venus

Pris fra pr. pers.
Gadebillede fra Residence Venus
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Venus ligger i en af de ældste og mest velbevarede gamle brostensbelagte gader i Eguisheim. Bemærk middelalderbyens struktur og gaderne der har fulgt den oprindelige bymur og derfor ligger fint i ring omkring den gamle bymidte med kirke og torv.

Spis på en af de mange restauranter og caféer

I byen er der mange forskellige muligheder for både at finde et sted at spise og/eller drikke. Mange af de lokale vinproducenter har udsalgssteder i byen, og der findes desuden restauranter, barer og caféer af mange forskellige slags, så du ikke behøver at stå ved gryderne hver dag. Det kan anbefales at parkere på en af p-pladserne uden for det historiske centrum, da de gamle gader ikke er lavet til nutidige køretøjer.

Bo idyllisk men moderne

Bo i en af de 6 pæne og overraskende moderne lejligheder som ligger i et idyllisk pastelfarvet bindingsværkshus med skodder og blomsterkasser. Når du træder ind i lejligheden vil du hurtigt bemærke at der ikke meget middelalderstemning at spore, kun hvis du kigger ud af vinduerne. I ejendommen er der indrettet en lille vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler til fælles brug (imod betaling), benyt dig også af strygejern og forskellige rengøringsredskaber i kælderen.

Lejlighederne på Residence Venus

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Alle 6 lejligheder er rummelige og er ens indrettet med opholdsstue med et velindrettet køkkenhjørne med køleskab med frostboks, komfur med 4 kogeplader og ovn, microovn samt kaffemaskine til filterkaffe. I stuen er der desuden spisebord, sovesofa til 2 personer (bedst egnet til børn), satellit-tv (lcd) samt radio og CD-afspiller. Soveværelset er indrettet med dobbeltseng og skabsvæg. Der er desuden badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Det skal bemærkes, at de to øverste lejligheder har skråvægge, men der er god bevægelsesfrihed for gæster med gennemsnitshøjde.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Appartements Le Conty

Saint-Jorioz, Rhône-Alpes

Anbefalinger til dig

Hostellerie Le Marechal

Colmar, Alsace

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Appartements Le Conty

Saint-Jorioz, Rhône-Alpes

Populært i Alsace

search map