Hotel i Obernai i Alsace

Hotel Du Parc

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo på et familiedrevet hotel

Hotellet har været drevet af familien Kuntz siden 1954, og er nu drevet af Maxime som er den fjerde generation af familien. Bo på et Hotel der har været under konstant fornyelse igennem de 60 år det har eksisteret. Dette 4 stjernede hotel er stilfuldt indrettet og har fokus på traditionel fransk cusine. Derudover har hotellet en spa afdeling samt både indedørs og udendørs pools som begge har åbent til kl 19.30. Bestil en afslappende massage eller en foryngende behandling i den yderst profesionelle spa afdeling, eller benyt dig af hotellets udemærkede træningsfaciliteter. Omkring hotellet vil du også finde en smuk park, som har givet navn til hotellet.

Smag på Alsace

Spis på en af de 3 restauranter der hver især har sit eget fokus, på henholdsvis gourmet, regionale retter og ”live-cooking”. Se din morgenmad blive forberedt for øjnene af dig, og vælg frit på alle hylder. Hver søndag kan du deltage i den store brunch buffet, som er et af hotellets største styrker. Her vil du finde et enormt udvalg af alt fra kager til fisk og foie gras. Gå ikke glip af hotellet cubanske lounge hvor du kan nyde et storslået udvalg af god cognac og cigarer.

Nyd den centrale placering

Hotellet ligger omkring 1 km fra det centrale torv i Obernai hvor du vil finde mange restauranter og barer samt opleve de smukke bindingsværkshuse og mange farver som området er kendt for. Gå ned af de brostensbelagte gader og kig i en af de mange butikker med kunsthåndværk. Find en dejlig terasse og smag på den alsaciske vin. Foran hotellet finder du en stald hvor der udlejes heste. Rid en tur naturen og se de smukke vinmarker. Området byder også på mange vandrestier samt tennis og golfbaner.

Smagfulde værelser

Hotellet råder over 62 værelser som alle er udstyret med store dobbeltsenge, privat badeværelse med badekar eller bruser, toilet og hårtørrer, samt fladskærms tv, telefon, gratis wi-fi, pengeskab og aircondition. Værelserne er indrettet i enten moderne, alsacisk eller asiatisk zen stil for at imødekomme flere forskellige ønsker.

Værelserne på Hotel Du Parc

Dobbeltværelse Standard

Værelset er 20-22 m² og indrettet i enten moderne eller traditionel alsacisk stil. Værelset har plads til 2 voksne. Ekstra opredning ikke mulig.

Dobbeltværelse Executive

Værelset er 24-28 m² og indrettet i enten moderne eller traditionel alsacisk stil. Værelset har en hjørnestue og har plads 2 voksne og 1 barn.

Dobbeltværelse Deluxe med balkon eller terrasse

Værelset er 30-35 m² og indrettet i traditionel alsacisk stil. Værelset har en hjørnestue samt enten en balkon med udsigt over poolen, en lille terasse eller et oriel vindue. Værelset har plads til 2 voksne og 2 børn.

Junior Suite

Værelset er 36-42m² og indrettet enten i asiatisk zen stil eller traditionel alsacisk stil. Værelset har en stue og har plads til 2 voksne og 2 børn.

Suite Famille (max. 6 personer)

Værelset er ca. 60m² og er indrettet i en traditionel alsacisk stil med synlige bjælker. Værelset har en stue og 2 soveværelser med plads til maksimalt 2 voksne og 4 børn.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Anbefalinger til dig

Hostellerie Le Marechal

Colmar, Alsace

Residence Venus

Eguisheim, Alsace

Populært i Alsace

search map