Hotel i Obernai i Alsace

Hotel Le Colombier

Pris fra pr. pers.
Hotellets sauna i kælderetagen
 
Hotel Le Colombier er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Le Colombier er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Obernai og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Hotel Le Colombier ligger centralt i den ældste del af den idylliske, historiske by Obernai tæt på den gamle markedsplads. Selv om hotellet er moderne indrettet i forhold til de gamle bindingsværkshuse, der omgiver det, er der en indbydende og behagelig atmosfære.

Oplev en varm og indbydende stemning

Gå ikke på kompromis med de moderne bekvemmeligheder, bare fordi du er ude på landet. På Hotel Le Colombier har man nemlig forstået at skabe en indbydende og varm stemning, som samtidig er moderne og nutidig. I stueplan finder du hotellets reception, elevator, bar og lobby, hvor dagens udflugter kan planlægges samt morgenmadsrestaurant, hvor morgenmaden serveres fra buffet. Hele stueetagen oser af afslappet elegance, og lobbyen er bestemt et sted, hvor man har lyst til at opholde sig.

Slap af i hotellets Wellness-center


I 2009 blev hotellets kælder indrettet til et lille wellness-center med sauna, afslapningsrum, lille fitness-rum med motionscykel, løbebånd og håndvægte samt omklædningsrum med bruser. Der kan desuden bestilles massage imod tillæg. Bemærk at du har gratis adgang til spa-afdelingen og nyd muligheden for at lade op efter en lang dag, inden turen går ud i byen for at nyde et måltid på en af byens mange restauranter.

Parkering


Der er mulighed for parkering i hotellets private garage (imod tillæg), men der findes også en offentlig P-plads (betaling) tæt på samt en gratis offentlig parkeringsplads uden for selve det historiske centrum.

Værelserne på Hotel Le Colombier

Dobbeltværelse Tradition

Disse dobbeltværelser er rummelige, smagfuldt og moderne indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, minibar, satellit-TV (LCD), wifi samt badeværelse med badekar og hårtørrer. Toilettet er separat. Det er muligt at indsætte en ekstraseng til børn til og med 12 år, mens ekstraseng til voksne ikke er muligt.

 
 

Populært i Alsace

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map