Feriebolig i Stutzheim-Offenheim i Alsace

La Maison du Tigre

Pris fra pr. pers.
 
La Maison du Tigre er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Maison du Tigre er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stutzheim-Offenheim og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Bo i et roligt område


I den lille by er der ikke meget at foretage sig, men til gengæld er i tæt på mange interessante udflugtsmål. Nyd roen og stilheden når i kommer hjem om aftenen. Bygningen ligger i nærheden af en vej med noget traffik. Nærmeste nabo er, foruden ejerens egen restaurant, den lokale tennisklub. Spil tennis og Petanque som er gratis for lejlighedernes gæster. De fleste af lejlighederne har egen terrasse, hvor I kan nyde et måltid eller en forfriskning. Fra lejlighederne er der ingen særlig udsigt - omgivelserne er som sagt naboerne, tennisbanen eller den indre gård.

Hør en spændende familiehistorie

Ejeren af Maison du Tigre nedstammer fra en stolt gammel bryggerfamilie. Familien Hatt ejede fra 1922 bryggeriet Brasserie du Tigre, som producerede den dengang populære øl Tigre Bock. Efter 2. verdenskrig blev bryggeriet opkøbt og indgik derefter i det berømte bryggeri Kronenbourg. Ved siden af lejlighederne finder du den tilhørende restaurant som naturligvis hedder Restaurant du Tigre. Spis her hvis i har haft en lang dag med sightseeing og bare vil hjem til en varm portion mad og en dejlig seng. Bemærk at der på væggende hænger flere af de gamle skilte fra bryggeri-tiden ses som dekorativ udsmykning på væggene.

Morgenmad

Bestil jeres morgenmad direkte til lejligheden fra dag til dag (mod betaling). Nyd både varme og kolde drikke (kaffe, te, kakao, forskellige juicer), yoghurt og forskellige morgenmadsprodukter samt frisk brød og petits pains (croissanter mv.) med forskellige former for charcuterie til. Vælg 7 stk. af disse lækkerier per person.

Lejlighederne på La Maison du Tigre

Toværelseslejlighed I med 2 sovepladser

Denne toværelseslejlighed ligger i stueetagen og er på ca. 50 m². Lejligheden har egen terrasse med møbler (ca. 11 m²) og består desuden af entré med skabe, køkkenhjørne med 4 kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, stue med spise- og opholdsafdeling med brændeovn, satellit-TV (lcd) samt dvd-afspiller. Der er desuden soveværelse, som er indrettet med dobbeltseng (160 cm bred) samt badeværelse med bruseniche, toilet og hårtørrer. Med i prisen følger brænde til brændeovnen og fri internetadgang (wifi).

Treværelseslejlighed II med 4 sovepladser

Denne treværelseslejlighed er fordelt på to plan og er på ca. 70 m². Lejligheden har egen terrasse med møbler (ca. 15 m²) og består desuden af entré, køkkenhjørne med 4 kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, stue med spise- og opholdsafdeling med brændeovn, satellit-TV (lcd) samt dvd-afspiller. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng (160 cm bred) og satellit-TV (lcd), et andet soveværelse med to enkeltsenge (90 cm brede) samt badeværelse med bruseniche, toilet og hårtørrer. Med i prisen følger brænde til brændeovnen og fri internetadgang (wifi).

Toværelseslejlighed III med 2 sovepladser

Denne toværelseslejlighed ligger i stueetagen og er på ca. 57 m². Lejligheden har egen terrasse med møbler (ca. 11 m²) og består desuden af entré med skabe, køkkenhjørne med 4 kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, stue med spise- og opholdsafdeling med brændeovn, satellit-TV (lcd) samt dvd-afspiller. Der er desuden soveværelse, som er indrettet med dobbeltseng (160 cm bred) samt badeværelse med bruseniche, toilet og hårtørrer. Med i prisen følger brænde til brændeovnen og fri internetadgang (wifi).

Fireværelseslejlighed IV med 6 sovepladser

Denne fireværelseslejlighed ligger på 2. og 3. etage og er på ca. 94 m². Lejligheden består i første plan af entré med skabe, toilet, køkkenhjørne med 4 kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, stue med spise- og opholdsafdeling med brændeovn, satellit-TV (lcd) samt dvd-afspiller, soveværelse med dobbeltseng (160 cm bred) samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. På næste etage er der soveværelse med dobbeltseng (160 cm bred) og satellit-TV (lcd), et andet soveværelse med to enkeltsenge (90 cm brede), badeværelse med badekar og bruseniche samt separat toilet. Med i prisen følger brænde til brændeovnen og fri internetadgang (wifi).

Fireværelseslejlighed V med 6 sovepladser

Denne fireværelseslejlighed ligger på 2. og 3. etage og er på ca. 87 m². Lejligheden består i første plan af køkkenhjørne med 4 kogeplader, ovn, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, stue med spise- og opholdsafdeling med brændeovn, satellit-TV (lcd) samt dvd afspiller samt sydvendt terrasse med bord og stole. På næste etage er der soveværelse med dobbeltseng (160 cm bred) og satellit-TV (lcd), to soveværelser med to enkeltsenge (90 cm brede) samt badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer samt separat toilet. Med i prisen følger brænde til brændeovnen og fri internetadgang (wifi).

 
 

Populært i Alsace

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map