Aquitaine Aqualand ved Arcachon

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er helt i orden at erkende, at man kan få nok af østers og vandrende klitter, de gode sandstrande og cykelture langs med strandpromenaden, der ellers typisk præger en ferie her ved Arcachon i Frankrig. Og er man af sted som familien, er der sikkert bred opbakning til en dag i et underholdende og uforpligtende vandland.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Vandrutsjebane og creperie

Aqualand er en del af en større kæde af parker, der ligger forskellige steder i Frankrig. I Aqualand ved Bassin d’Arcachon finder man en park for alle, der ønsker at muntre sig med vandaktiviteter og underholdning.

Her finder man naturligvis vandrutsjebaner i forskellige afskygninger og andre forlystelser med navne som The Wave, Black Hole, Crazy Race og Colorado, men der er også boblebad, pools til afslapning, ”Surf Beach” og deres egen version af ”Indiana Falls”. Trænger man til et hvil, er der også indrettet overdækket terrasse.

Når sulten melder sig eller man trænger til en forfriskning, er her restaurant med traditionel fastfood, isbar og sandwichbar samt creperie (pandekagebar) og endelig kan man bruge sine lommepenge i parkens souvenirbutik, der også sælger badetøj.

Desuden kan man få adgang til gratis opbevaringsboks og pusleborde, mens parkering koster omkring 4 euro pr. bil for en dag.

Praktiske oplysninger

Du finder Aqualand her:
Route des lacs,
33470 Gujan Mestras

Parken er åben hver dag fra midten af juni til start september fra kl. 10 :00 og frem til ca. Kl. 18-19 afhængig af perioden. For yderligere oplysninger se her: http://www.aqualand.fr

 
 

Anbefalinger til dig

Les Villas des Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Chateau des Demoiselles

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Aquitaine

search map