Hotel i Biarritz i Aquitaine

Radisson Blu Biarritz

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er et 4-stjernet hotel med skandinaviske rødder beliggende ved det historiske centrum i Biarritz og lige ved Atlanterhavet, ved den gamle vej der fører til Saint-Jean-de-la-Luz. Det første indtryk man får, er, at man er kommet til et business hotel, men det er lige til man ser tagetagen...

Indtrykket af business-hotel bekræftes i hotellets stueetage, hvor man finder en stor hall med reception til højre og bar-café til venstre samt flere konferencelokaler både her og i underetagen. Her er således ofte et leben af mennesker, der bidrager med liv og stemning til hotellet.

Cafè-restaurant og lounge samt opvarmet pool på taget

Hotellet blev opført i 2001, og da åbnede det under det skandinaviske navn Radisson SAS. I dag hedder det Radisson Blu, men det ændrer ikke på kvaliteten af hotellet og værelserne. Fra hall'en fører to elevatorer op til de øvrige etager, hvor man finder både gode og store værelser, der til fulde matcher hotellets fire stjerner, samt hotellets tagterrasse. Heroppe har man indrettet en lounge og cafè-restaurant samt pool, der indbyder til afslapning, cocktails og ferie. Fra terrassen har man en flot udsigt over de fine palæer overfor og det blå hav bagved. I stueetagen finder man ligeledes cafè og restaurant med både indendørs- og udendørsservering. Hotellet råder desuden over fitnessfaciliteter og spa-center (mod betaling).

Værelserne og disses fortrin

Hotellet har i alt 150 velindrettede værelser, der alle har aircondition, gratis wi-fi og fladskærms tv, og som udelukkkende adskiller sig i forhold til udsigten. Det eneste man kunne savne var en balkon, men så kan man heldigvis nyde hotellets tagterrasse. Hotellet rummer også nogle få familieværelser, der indeholder to dobbeltsenge og med mulighed for en femte opredning til et barn under 3 år.

Styrker og svaghed

Vi vil ikke lægge skjul på, at hotellet ligger tæt på en rundkørsel, der kan give nogle støjgener, især hvis man sidder ved cafeens udendørsborde i stueetagen. Støjen er dog begrænset på værelserne og kan ikke rigtigt høres på tagterrassen, hvor man sidder eller ligger tilbagetrukket i forhold til vejen.

En ting er sikkert: som skandinaver går man ikke galt i byen ved at reservere dette hotel, der står for kvalitet og albuerum.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Le Relais des Landes

Ouchamps, Centre Val de Loire

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Le Petit Garros

Fronsac, Aquitaine

Populært i Aquitaine

Le Gite d'Eric

Port Sainte Foy

search map