Ferieboliger og hoteller i Entre-deux-Mers Vindistriktet

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

L´Entre-deux-Mers er et vindistrikt i den sydvestlige del af Frankrig. L´Entre-deux-Mers betyder mellem de to have og kommer af, at dette område ligger mellem de to floder La Dordogne og La Garonne. De to floder møder hinanden i byen Ambes, nogle kilometer nord for Bordeaux. L´Entre-deux-Mers omtales i daglig tale som "trekanten", da det ligger mellem byen Sainte-Foy langs Dordogne floden og byen La Réole langs Garonne floden og byen Ambes, der hvor de to floder møder hinanden.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Vindistrikt


Vindistriktet er omgivet af Bordeaux mod vest, Bazas mod syd, Périgord mod øst og endelig Libourne nordfor. Området er kendt for at være førende inden for DOC vine fra Gironde, men L´Entre-deux-Mers kan tilbyde hele paletten af Bordeaux-vine som rødvin, rosé, hvidvin, likør og crémant.

Aktiviteter i det fri


Naturen i dette område er storslået med frodige bakker og vinmarker, som man kan bevæge sig rundt i. Mulighederne for aktiviteter i naturen er mange, blandt andet er de gamle jernbanespor blevet omdannet til cykelstier og her er også rig mulighed for trekking i det grønne.

Historiske byer


De forskellige byer i området er som ofte bygget op omkring et fort og ligger alle i nærheden af et slot, kloster, små floder eller bakker. De er alle vidnesbyrd om en storslået historie med middelalderborge, romerske kirker og imponerende klostre.

Gastronomi


L´Entre-deux-Mers er en nydelse for såvel for øjet som for ganen. Her findes utallige restauranter i området og byerne, og ikke mindst de små ugentlige markeder i landsbyerne er et besøg værd. Der sættes en ære i at produkterne, der tilbydes er af høj kvalitetet. Det er produkter som foie gras, and, ost, grønt & frugt, honning og chokolade fra regionen.

 
 

Populært i Aquitaine

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map