Aquitaine Forlystelsespark Walibi

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Walibi er en forlystelsespark af de store. Det er underholdning for hele familien i helt traditionel hæsblæsende stil med rutsjebaner, vandrutsjebaner, shows og meget mere.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

I 1975 valgte grundlæggeren af parken Eddy Meeùs at navngive sin park Walibi og brugte en kænguru som maskot på parkens logo. Over årene har parkens logo, kænguruen udviklet sig, lige som parkens forlystelser er blevet fornyet.

I Walibi finder man oplevelser, der kører rundt, der kører højt, der kører gennem vand, der kører ned, der kører langsomt, der kører med lyd på, der kører hurtigt, der kører på hovedet og så videre. Forlystelserne er inddelt i tre grupperinger: For familien, for børn og for de farthungrende.

Der er souvenirbutikker, hævemaskiner, restauranter og sandwichbarer, pizza-pasta og fastfood, is og drikkevarer. Der er amfiteater med sæl-show, 4D-filmfremvisning og andre betagende live opvisninger. Der er alt det, man forventer at finde i en forlystelsespark for hele familien i det 20. århundrede.

Åbningstider:
Parken er åben i dagstimerne fra kl. 10:00 og frem – i højsommeren er der åbent længst og alle dage, mens der i ydersæsonen: April – juni og september-oktober er åbent primært i weekenderne og kun til kl. ca. 17:00. Man finder parken her: 310 Roquefort uden for Agen.
For yderligere information, priser mm, besøg parkens egen hjemmeside: www.walibi.com/sud-ouest/fr-en />

 
 
search map