Hotel i Fronsac i Aquitaine

Le Petit Garros

Pris fra pr. pers.
Chambre Parme Chambre Blanche Chambre Rouge Chambre Aux Tulipes
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Småt men godt

Stedet er et lille hyggeligt bed and breakfast, med fokus på afslapning og vin. Ejerne Regine og Jean-Charles elsker at byde gæster ind i deres hjem, og du vil føle dig yderst godt tilpas i deres selskab. Bemærk den familiære stemning, og forestil dig at du kender parret, ved at studere deres billeder der hænger rundt omkring. Fornem sjæl og passion bag indretningen af stedet, som er udført i en smuk farverig autentisk stil. Hotellets pool er placeret i haven med en malerisk udsigt udover Dordogne-floden. Sæt dig i en krog af haven med et glas vin, og fordyb dig i naturen omkring dig.

Passion for vin

Benyt dig af stedets tilbud, og oplev en vinsmagning udover alle forventninger. Smagningen består af et stort måltid, hvor du smager 8 forskellige retter, samt 8 forskellige vine, og efter denne oplevelse vil du for alvor forstå dig på kombination af vin og mad. Du kan reservere plads til vinsmagningen, og prisen varierer af antal deltagende. Hvis du rejser med flere, kan i eventuelt arrangere en privat vinsmagning, hvor i får oplevelsen helt for jer selv. Jean-charles og hans kone Regine tilbereder dejlige lokale retter, og er begge passionerede omkring gastronomi.

Hyggelige værelser med morgenmad

Værelserne er alle indrettet i varme farver med møbler af god kvalitet. Nogle af dem befinder sig i stueetagen og andre på første sal. udsigten fra værelserne varierer følgelig, nogle kigger mod floden, andre til haven og andre igen over vinmarker. Alle værelserne har det til fælles, at de har eget badeværelse og at opholdet inkluderer morgenmad.

Værelserne på Le Petit Garros

Chambre Aux Tulipes

Værelse i stueetagen med direkte adgang til haven Sengen måler 160x200 cm, og værelset har badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Chambre Rouge

Værelse på første sal med udsigt over vinmarkerne. Sengen måler 180x200 cm, og værelset har badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Chambre Parme

Værelse på første sal med udsigt over det grønne område og floden. Værelset har smukke stenmure og sengen måler 160x200 cm. Tilhørende badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Chambre Blanche

Værelse i stueetagen med udsigt over vinmarkerne og floden. Værelset har smukke træbjælker og sengen måler 200x200 cm. Fra værelset fører en trappe dig til en hems hvor du finder badeværelse med badekar, bruser, toilet og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Chateau Des Vigiers

Monestier, Aquitaine

Chateau de Salettes

Cahuzac sur Vère, Midi-Pyrénées

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil, Midi-Pyrénées

Anbefalinger til dig

Radisson Blu Biarritz

Biarritz, Aquitaine

Chateau de Salettes

Cahuzac sur Vère, Midi-Pyrénées

Le Gite d'Eric

Port Sainte Foy , Aquitaine

search map