Feriebolig i Gavaudun i Aquitaine

Domaine de Gavaudun

Pris fra pr. pers.
 
Domaine de Gavaudun er ikke tilgængelig i øjeblikket
Domaine de Gavaudun er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gavaudun og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Oplev et anderledes feriecenter

Dette er ikke et typisk feriecenter ved havet, men derimod et feriecenter som er placeret på landet, omgivet af marker og skov. Deltag i tennis og bordtennis turneringer og lån gratis ketsjere og bat i receptionen. Forkæl også jer selv med nogle timer i solen mens børnene leger i poolen. Anmod om en vinsmagning, og prøv nogle af områdets bedste vin (mod betaling). Lad børnene slå sig løs på fodboldbanen, og gå sammen en tur igennem skoven, over engene og hils på ejernes heste.

Spis i restauranten

Her findes en restaurant som er åben fra juni til september. Spis I den ældste del af ejendommen, med stenvægge og synlige bjælker. Deltag også i temaaftener med temaer som ”paella med musik”. Derudover kan i også deltage i grillmiddagen som finder sted én gang om ugen på en bestemt dag. Alt dette er naturligvis mod betaling.

Udforsk et område med ubegrænsede muligheder

På grænsen mellem regionerne Aquitaine og Midi-Pyrenees, i skæringspunktet mellem de to områder Perigord og Quercy finder du byen Gavaudun hvor dette dejlige sted er placeret. Området er fra et historisk synspunkt meget rigt. Oplev foreksempel de forhistoriske huler som La Grotte de Lascaux som ligger ca. 80 km herfra og se nogle af verdens første hulemalerier. Udforsk også de middelalderlige landsbyer som Gavaudun selv, men også Sarlat som ligger i en afstand på omkring 72 km samt Bergerac omking 58 km væk. Opdag også Château Biron som ligger 12 km væk, og stop på nogle af de mange gårde i området og smag på nogle af de lokale produkter som Agen svesker og foie gras. Se vinmarkerne i Cahors, Buzet og Bergerac, samt Armagnac som alle er at finde indenfor omkring en times kørsel. Deltag i udflugterne arrangeret af ejerne og prøv foreksempel kræfter med en udflugt i kano (en hel dag - mod et ekstra gebyr - en gang om ugen) samt ridning, cykling, quad-cross og udflugter i grotterne i området, mod anmodning.

Vælg mellem flere placeringer og boligtyper

Her findes 25 huse i forskellige størrelser med plads til op til 10 personer per hus. Husene er spredt over hele ejendommen, de to største er en slags rækkehuse placeret i nærheden af poolen og restauranten og der er derfor meget liv omkring. De andre huse er placeret mere isoleret, midt i naturen og her vil du opleve at her er mere roligt og stille. Vælg mellem de 7 forskellige kategorier huse og lejligheder med plads til alt fra 2 til 10 personer. Alle boligtyper har har køkken med køleskab, komfur og mikrobølgeovn, og de største boliger har også en ovn og en opvaskemaskine. Alle boliger har en stue med en sovesofa, som vi anbefaler til børn under 12 år. Bemærk, at hvis i vil se tv skal dette lejes, og at du kun kan se franske kanaler. Alle boliger har en privat terrasse med bord og stole. WiFi er tilgængeligt på hele ejendommen, men bemærk at hvis der er fuldt booket vil signalet være svagere.

Læs om lejlighederne på Domaine de Gavaudun

 
 

Populært i Aquitaine

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map