Anmeldelser af Domaine de Gavaudun

 
Domaine de Gavaudun er ikke tilgængelig i øjeblikket
Domaine de Gavaudun er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gavaudun og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Domaine de Gavaudun

Læs personlige anmeldelser af Domaine de Gavaudun som ligger i Aquitaine. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-France. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Domaine de Gavaudun. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ro, stemning og muligheder

To generationer af familien driver denne perle. Og deres engagement gennemsyrer Domain Gavaudun. Du får en lang og grundig velkomst med info om alt der er værd at vide om regionen. Der bliver arrangeret kanotur, grillaften, paella aften, tennisturnering, udflugt til vinslot etc. Der er bordtennis og tennis med alt tilbehør, skøn pool, legeområde, stor bar og pejsestue- alt er gratis at benytte. Domainet ligger i den vilde natur i kuperet terræn meget langt fra alfar vej. Det synes jeg er en fordel. Du er langt fra den gængse turiststrøm, midt i landbrug, floder, middelalderslotte, skønne små byer med markeder, vinmarker og solsikkemarker. Til gengæld får du en helt uspoleret oplevelse af en helt særlig region af Frankrig, hvor det føles som du er den første turist der har sat sin fod.

Anbefaling til kommende gæster

Tag med på Domainets kanotur ned af Dordogne floden. Eric er guide og fortæller om slottene og byerne i padler forbi. Tag på marked i Issigeac - det er fantastisk. Besøg middelalderbyerne Monpazier og Belves, der er så smukt. Spis på en af restauranterne på torvet i Monflanquin.

Domaine de Gavaudun
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Domaine de Gavaudun
Toværelseslejlighed Villa Quercy med 4/6 sovepladser Cat.B
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Meget lidt internet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor.

 

Populært i Aquitaine

Le Gite d'Eric

Port Sainte Foy

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map