Feriebolig i Gujan Mestras i Aquitaine

Residence et Villas Odalys Les Greens du Bassin

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence et Villas Odalys Les Greens du Bassin ligger midt i golfanlægget Gujan Mestras i frodige, grønne omgivelser. Du befinder dig her ca. 5 km fra lystbådehavnen og byens strand, mens der er 15 km til Atlanterhavets strande.

Mange aktivitetstilbud

Feriecentret ligger i fredelige omgivelser, men byder på mange aktivitetstilbud såsom bowling, diskotek, casino, biograf, naturligvis golf, opvarmet poolanlæg samt gode muligheder for cykel- og vandreture. Her er cykeludlejning på stedet, og hvis du vil have lidt afveksling fra de fysiske aktiviteter, er her for resten også gratis Wi-Fi.

Egen møbleret terrasse

Boligerne falder ind med og respekterer områdets arkitektur og byggetraditioner. Husene ligger fordelt i små grupper med 3 til 5 boliger hver, og de har alle privat møbleret terrasse. Husene deles om adgangen til pool, mens alle villaerne råder over egen, privat pool. Villaerne ligger i yderkanten af goldbanen, de er særdeles rummelige og råder - ud over egen pool - over terrasse og carport.

Lejlighederne på Residence et Villas Odalys Les Greens du Bassin

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser med balkon (ca.36 m²)

Lejlighederne er ca. 36 m² store og består af stue med køkkenhjørne (elektriske kogeblus, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse og separat wc samt balkon med havemøbler.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser med balkon (ca. 40 m²)

Lejlighederne er ca. 40 m² store og består af stue med køkkenhjørne (elektriske kogeblus, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med køjeseng, badeværelse og separat wc samt balkon med havemøbler.

Hus med 6/8 sovepladser med terrasse (ca. 70 m²)

Husene er ca. 70 m² store og ligger i to plan. I stueetagen finder du stue med køkkenhjørne (elektriske kogeblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab, vaskemaskine og opvaskemaskine), alkove med køjeseng og sovesofa til to personer samt badeværelse med bruser og wc. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltesenge, badeværelse og separat wc samt terrasse med havemøbler. NB. Visse huse er indrettet på anden vis, således at der i stueetagen er en med køkkenhjørne og sovesofa til to personer samt toilet med kun wc, mens der på første sal er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltesenge, en alkobve med køjeseng samt to badeværelser med bruser og wc samt terrasse med havemøbler. Vi kan desværre kun notere ønsker om den ene eller den anden type, ikke garantere den.

Villa med 8/10 sovepladser med terrasse (ca. 115 m²)

Villaerne er ca. 115 m² og ligger udelukkende i stueetagen. Hver villa har egen have, terrasse og pool. De består af to stuer en suite med franske døre mod poolen og en sovesofa til to personer, køkken med keramiske kogeplader, amerikansk køleskab med frostboks, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med wc en suite, to soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge samt en hems med to enkeltsenge. Villaerne har desuden carport.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Radisson Blu Biarritz

Biarritz, Aquitaine

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Le Moulin a Vent

La Roque sur Pernes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Cala Bianca

Borgo, Korsika

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Aquitaine

search map