Ferieboliger og hoteller i Lanton

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Naturen binder det hele sammen

Lanton og dens nabobyer er forbundet af (6) havne og stier langs med kysten, hvilket gør Arcachonbugten ideel til en aktiv ferie. Det er ligeledes oplagt at tilbringe ferien på cykel, da mange af stisystemerne er cykelvenlige.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Oplev naturen og saltmarsken

I hjertet af bugten finder du en kystrute, der forbinder de tre byer og som går gennem saltmarsken og uforglemmelige landskaber: Stierne snor sig som en labyrint ud og ind mellem saltmarsken og skovene.

Strandene

Der er mange strande i området, men det ekstraordinære i området er det evindelige tidevand, der konstant påvirker livet i bugten. Dertil kommer de gode strande ved Suzette, Graveyron og Tausset, der alle er forbundet af kystruterne og alle har livreddere. Foretrækker du en mere unik badeoplevelse, er det også muligt at bade i saltvandsbassinerne, som ligeledes er overvåget af livreddere.

Østersfarme

Østersfarme er en af primære indkomstkilder i havnene i området, og havnene er derfor fulde af østersfarme, der har en cyklus på ca. 3 år. Det er muligt at betale sig fra en tur ud til farmene med fiskerne, for at se, hvorledes man fører den slags 'bløddyr'.

Cykelruterne

Der er en række nummererede cykelruter i området og cykler kan lejes i byerne. Den længste rute er pilgrimsruten St. Jacques, som fører dig ad en strækning på ca. 20 km gennem små havnebyer, hvor der er mulighed for at finde forfriskninger. Kort over ruterne kan erhverves på de lokale turistkontorer.

Markedsdage

Hver by har sin egen markedsdag, og markedet flytter til Lanton på onsdage og søndage - altid om morgenen. Misser du det, kan du finde det i Audenge tirsdag morgen og i Biganos også om søndagen.

 
 
search map