Villa i Lanton i Aquitaine

Villa La Tosca

Pris fra pr. pers.
 
Villa La Tosca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Tosca er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lanton og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Forbinder du ferie med eventyr? Drømmer du om at være dronning i et palads ud til den smukke Bassin d'Arcachon? Så bør du overveje at leje denne stemningsfulde villa!

La Tosca - mellem fransk og toscansk kultur

Villaen blev opført i art-nouveau årtierne med inspiration fra de skønne villaer, der præger bakkerne bagved kysten i Toscana, derfor hedder den La Tosca. Efter mange år glemsel i de stille omgivelser blev den opkøbt og renoveret med henblik for at tilfredsstille vores tids behov og smag. I stueetagen har man således udvidet huset med en flot overdækket terrasse, for slet ikke at nævne al den moderne komfort, der er blevet tilføjet.

Inspiration i haven

Foran villaen er der en smuk indhegnet have med århundrede gamle pinjetræer, en aflang økologisk pool samt tilhørende pavillon - vandet filtreres med være planter og sten uden for den del af pool, hvor man bader. Under pavillonen kan man arrangere sine måltider eller nyde de lune aftener i selskab, mens man lader blikket vandre mod Bassin d'Arcachon og Cap Ferret. Vil man bade i Bassin d'Arcachon vand fra Atlanterhavet, så er det let at komme ud til stranden, der ligger foran villaen.

Faciliteter og tjenester: savner du noget?

Villaen er indrettet for at tilfredsstille ethvert behov , om det så er erhvervsmøder og minikonferencer eller familiefester og bryllupper. Villaen råder nemlig over stort og veludstyret køkken med to ovne, stort gasblus, induktionskomfur, frituregryde, mikrobølgeovn, ismaskine, fryser og rummeligt køleskab samt stort bord. Der fundes endvidere en stor spisestue, bibliotek i engelsk stil samt flere pejse i huset, lille kontor med fax og printer, home-cinema, mødelokale, vinkælder samt værdiboks. Alle soveværelser er udstyret med fladskærm-tv, garderobe, internetopkobling (wi-fi bredbånd) samt eget badeværelse / toilet med hårtørrer. Har man ikke lyst til at tage på udflugter, behøver man ikke at kede sig her - og det gør børnene heller ikke: Der findes nemlig endvidere boccia-bane, undendørs bordtennis samt trampolin og indendørs bordfodbold. Vil man arrangere en middag eller en familiefest så står villaens vicevært, Aurelién, til rådighed for at få koordineret arrangementet.

Indretning

Hvert rum af villaen har sin egen stil. Fælles for alle værelser er den nøjagtighed, der er brugt til at skabe et komfortabel indeklima og værdsætte det gode lys, der kommer fra bassinet. Stilen er inspireret af nutidens løsninger, men der findes også lækre rum, som biblioteket eller bar-corner, med mere klassiske løsninger.

Villa med 15 sovepladser
- Villaen er fordelt på tre etager og kan rumme op til 15 personer. Indgang i stueetagen sker ad en udendørstrappe eller af en rampe tænkt til at hjælpe eventuelle gangsbesværede gæster. I stueetagen findes der ligeledes et værelse med elektrisk seng samt eget bad, der er indrettet til gæster i kørestol. Der findes endvidere tre soveværelser med dobbeltseng og fire soveværelser med to enkeltsenge (der kan samles til en dobbeltseng). Værelset oppe i tårnet har en fabelagtig udsigt over Bassin d'Arcachon samt udgang til aflang balkon - fra de andre værelser er udsigten dog ikke meget dårligere.

 
 

Populært i Aquitaine

Le Gite d'Eric

Port Sainte Foy

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map