Feriebolig i Les Eyzies de Tayac i Aquitaine

Le Clos du Rocher

Pris fra pr. pers.
 
Le Clos du Rocher er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Clos du Rocher er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Les Eyzies de Tayac og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Dette feriecenter er splinternyt (2012) og består af 116 lejligheder med privat terrasse, der ligger i små bygninger rundt om stedets omdrejningspunkt; swimmingpoolen. Le Clos du Rocher ligger i hjertet af Perigord, der byder på spændende historie og store gastronomiske oplevelser i en del af Frankrig, som endnu ikke er ramt af masseturismen.

Et væld af aktiviteter

På Le Clos du Rocher er såvel store som små tænkt ind i billedet. Den 100 m² store swimmingpool med børneafdeling er åben fra april til september. Her er liggestole, men ikke nok til at alle gæster kan ligge her samtidig. De små kan også fornøje sig på stedets legeplads, mens de voksne kan benytte sig af wellness-afdelingen med fitnessfaciliteter, jacuzzi og tyrkisk bad. I sommermånederne er der underholdning for voksne og børn en gang eller to om ugen, dog ikke på skandinavisk sprog. I den nærliggende by Eyzies, ca. 400 meter fra feriecenteret, finder man forskellige butikker og restauranter. For større indkøb skal man køre 17 km til byen Sarlat.

Historie, natur og gastronomi

Le Clos du Rocher ligger i en del af Frankrig, som endnu ikke er ramt af masseturismen. Det er i grunden mærkeligt, for i dette område finder du et væld af spændende udbud inden for historie, natur og gastronomi. Kun ca. 30 km væk ligger den berømte Lascaux-grotte, også kaldt Stenalderens Sixtinske Kapel, med sine 20.000 år gamle hulemalerier, der er optaget på UNESCO's verdensarvliste. I området er der flere forhistoriske spor at følge. I Les Eyzies de Tayac har man fundet spor fra mennesket, der menes at være 450.000 år gamle og i byerne Sarlat og Perigueux er der flere romanske levn.
Naturen kommer man ikke udenom, hvis man bor på Le Clos du Rocher. Området er frodigt, grønt og rigt på floder og skove, der indbyder til vandreture. Det lokale køkken byder på et hav af lækkerier, men er særligt kendt for and, foie gras, Cabecou-ost (gedeost), jordbær, nødder og naturligvis vinene fra Bergerac-distriktet.

Moderne lejligheder med terrasse

De 116 lejligheder ligger spredt rundt om poolen i mindre huse på 3 etager. Alle lejligheder har opholdsstue med fjernsyn og køkkenhjørne med mikroovn, køleskab og keramiske kogeplader, badeværelse med toilet og bruser eller badekar. De har alle privat terrasse eller lille have. Det er muligt at koble sig på internettet fra lejlighederne (mod betaling).

 
 

Populært i Aquitaine

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map