Feriebolig i Monestier i Aquitaine

Chateau Des Vigiers

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Château Des Vigiers er langt mere end blot og alene et sted, hvor man holder ferie. Dette befæstede slot fra 1597 emmer af historie, charme og hygge. Slottet er i dag et 4-stjernet hotel, der ligger lige ud til en 18-hullers golfbane, og så er der restaurant og pool lige udenfor døren.

Historie

Jean Vigier, kongelig dommer i Ste. Foy La Grande, påbegyndte i 1597 opførslen af dette slot på jordene, som han havde købt fra hertuginden de La Rochefoucauld, Dame de Saussignac. Der er dog dele af slottet, som man har konstateret går helt tilbage til det 12. århundrede. I nærheden har man også fundet ruinerne af et vagttårn og de gamle forsvarsmure.
Syd for slottet ligger der en kirke fra det 13. århundrede, som indeholder katakomber og en underjordisk tunnel, der fører hen til slottet. Slottet forblev i familien Vigiers eje frem til den franske revolution. Derefter har det været ejet og bestyret af forskellige familier. Det hører i dag til en norsk selskab, der har indført den skandinaviske organisation og effektivitet uden at ødelægge den charmerende indretning og stemning.

Golf og fælles faciliteter

På slottet er der reception, restaurant og bar samt 25 værelser. Her er der også et anneks (se Golf-Suites du Château les Vigiers), hvor man har indrettet lejligheder og værelser samt en bygning med endnu en restaurant, klubhus og pro-shop til golfbanen. Bagved annekset er der blevet opført et moderne, økologisk hotel med rummelige og bekvemme værelser (Relais du Golf Les Vigiers). Gæsterne har adgang til poolen ved klubhuset og til den opvarmede pool samt fitness room på Relais du Golf Les Vigiers. Mod betaling er der mulighed for massage og skønhedsbehandlinger på stedets wellness center. Der findes desuden to tennisbaner og naturligvis parkeringsplads - vi anbefaler at man ankommer i bil.

At bo på slottet

At bo på slottet er en ekstraordinær oplevelse, og det skyldes ikke spøgelserne (vi mødte i hvert fald ikke nogen selv). Udover receptionen og morgenmadsrestauranten er der billiardrum og flere mindre og større opholdsstuer, hvor gæsterne kan være, når vejret eller temperaturen udenfor ikke indbyder til at være udendøre.

Værelserne
Slottets 25 værelser er mellem 30 og 40 m² store og råder alle over aircondition, fladskærms-tv, wi-fi internet-adgang og værdiboks - deluxe-værelserne råder desuden over minibar samt enten terrasse eller have. De har endvidere alle eget badeværelse med bruser og særskilt toiletrum. Nogle af deluxe-værelserne har mulighed for en eller to opredninger.

Værelserne på Chateau Des Vigiers

Classic-værelse

Classic-værelserne på slottet er ca. 30 m² store og ligger enten i stueetage eller på første sal. Det er smagfuldt indrettet i den lokale landlige stil og er i et vist omfang møbleret med antikviteter. Der er 7 værelser af slagsen, og der kan ikke tilføjes opredninger.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelserne på slottet har alle enten udsigt over golfbanen eller over slottets park og har - hvilket er endnu vigtigere - udgang enten til egen have eller terrasse. Der er 18 værelser af denne type, og de er mellem 30 m² og 40 m² store. De er alle indrettet i overensstemmelse med stilen på resten af slottet, altså med antikke møbler.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza, Midi-Pyrénées

Chateau de Salettes

Cahuzac sur Vère, Midi-Pyrénées

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil, Midi-Pyrénées

Anbefalinger til dig

Le Gite d'Eric

Port Sainte Foy , Aquitaine

Radisson Blu Biarritz

Biarritz, Aquitaine

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Populært i Aquitaine

search map