Villa i Port Sainte Foy i Aquitaine

Le Gite d'Eric

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Gite d'Eric ligger i Port-Sainte-Foy langs Dordogne bredden med panoramisk udsigt over byens borg.

Tegnet af en af Frankrigs største arkitekter

Dette hus tilhører B&B La Batelleries ejendom, hvor ejeren og hans familie bor og hvor der også findes 4 værelser som udlejes på dagsbasis. Både ejervillaen og dette hus blev tegnet af Victor Louis, en af Frankrigs største arkitekter fra det 18. århundrede. Det tilhørte en stor vinhandler, som udnyttede husets centrale beliggenhed i regionen til en central distribution af sine produkter. Under Anden Verdenskrig blev det beslaglagt af tyskerne og fungerede som hovedkvarter for en tysk kaptain.

Smagsprøver på husets specialiteter

Gæsterne kan benytte sig af den fælles pool, som er overdækket og opvarmet. Eric og hans kone Thida, der selv bor i palæet med deres børn, har en renomeret fortid i restaurationsbranchen og er vendt tilbage til Frankrig efter flere års arbejde i New York. Mod betaling af tillæg kan man få serveret morgenmad og - efter aftale med Eric og Thida - smage husets specialiteter, som består af fransk-thai inspirerede specialiteter.

Hus med 4 sovepladser (med privat terrasse):
- Huset er fordelt på to plan og kan gæste op til 4 personer. Det består af rummelig opholdsrum med sovesofa, sat-TV, DVD-afspiller og lille stereoanlæg, spisekøkken med elektrisk ovn, mikroovn og opvaskemaskine samt spisebord ved vindue med udsigt over Dordogne. På første sal er der to soveværelser med fransk seng (halvandenmands seng 140cm) og badeværelse med to håndvaske, bruser, toilet og hårtørrer. Foran indgangsdøren ligger privat terrasse med grill, bord og stole samt udsigt over den fælles have og Dordogne floden.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Chateau d'Artigny

Montbazon, Centre Val de Loire

La Maison d'Oc

Carcassonne, Languedoc-Roussillon

Anbefalinger til dig

Le Domaine des Escaunes

Sernhac, Languedoc-Roussillon

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

search map