Hotel i Saint-Vincent De Pertignas i Aquitaine

Domaine de Naujan

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Smag på vinproduktionen og nyd den panoramiske udsigt

Fra vinmarkerne omkring Domaine de Naujan fremtrylles vine på druerne Merlot og Cabernet Sauvignon. Smag vinene på stedet og deltag i en rundvisning i kælderen, der ligger lige ved indgangen til slottet. På siden af slottet, hvorfra der nydes en skøn udsigt til dalen, er anlagt en stor terrasse, hvor morgenmaden serveres om sommeren under åben himmel. Nyd også jeres morgenmad i morgenmadssalen på de mindre solrige dage. Indenfor findes også en pejsestue til gæsternes rådighed samt en reception. Ved slottet er der anlagt et svømmebassin og en stor solterrasse udført i træ, nyd også her den panoramisk udsigt til det omgivende landskab. Poolen er indhegnet, som reglerne foreskriver det i Frankrig.

Bo på de charmerende værelser
Bo på et af de 12 bekvemme værelser, der enten ligger i slottet eller i den indre gård. Værelserne i slottet er de absolut mest elegante i indretningen men også de mindste. De har udsigt til vinmarkerne, men er ikke helt så lyse, som værelserne, der ligger inde i gården og har direkte adgang fra slotshaven. De værelser, der ligger inde i gården, har store vinduer, der lukker en masse lys ind og de har egen terrasse ved indgangsdøren, hvor man kan sidde og nyde et par timers solskin. I slotsgården ligger også værelset Gaillard de Naujan, der adskiller sig ved at have et stort badeværelse med jacuzzi.

Alle værelserne har fjernsyn, telefon, wi-fi internetforbindelse, privat badeværelse med bruser og toilet. Værelserne har ikke aircondition, men de tykke slotsmure står som garant for et friskt indeklima, mens man som gæst i de øvrige værelser må nøjes med at benytte sig af muligheden for at åbne døre og vinduer og skabe luftcirkulation.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Petit Garros

Fronsac, Aquitaine

Chateau Des Vigiers

Monestier, Aquitaine

Chateau de Salettes

Cahuzac sur Vère, Midi-Pyrénées

Anbefalinger til dig

Le Gite d'Eric

Port Sainte Foy , Aquitaine

Le Clos du Rocher

Les Eyzies de Tayac, Aquitaine

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

search map