Ferieboliger og hoteller i Sare

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sare er en lille charmerende landsby med ca. 2.500 indbyggere i den baskiske provins Labourd beliggende på grænsen til Spanien i det syd-vestlige Frankrig.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Charmerende centrum

Her ses bindingsværkshuse med røde detaljer placeret i et gadebillede af krogede træer - omgivet af et frodigt bakkelandskab med grønne græsgange, der i horisonten bliver til bjerge. Byen er som sagt ikke specielt stor, men den er stor nok til at huse en taverna, en bar, et par hoteller, et apotek og en bager. Byen fremstår i det hele taget ret omhyggelig med sirligt anlagte stengærder, brolagte stier og levn efter en lang hyrdetradition, der i dag hovedsageligt er blevet til en landbrugstradition.

Grotterne ved Sare

Byen er primært besøgt og kendt for sine grotter, der rummer en del historie og som ligger uden for byen. Klik på linket her: ”Grotterne ved Sare” for yderligere oplysninger.

 
 
search map