Ferieboliger og hoteller i Soustons

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den sydlige del af Landes finder man byen og kommunen Soustons bag den såkaldte Sølvkyst - Côte d'argent. Byen har ca. 7.500 indbyggere og fremstår ret moderne med pæne facader, ordnede rabatter og lige fortove. Desuden er den fødeby for den tidligere franske præsident Francois Mitterand.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Omgivelserne

Byen ligger ved den store fyrreskov Marensin ved søen Étang de Soustons ca. 10 km fra kysten og kystbyen Port d'Albret, der i folkemunde kaldes Soustons-Plage, altså Soustons strand. Byen er forbundet med kysten via en flodstrøm, der hedder Courant de Soustons. Ved havet ligger to store sandstrande, hvor den ene er overvåget. Det er således et område, der indbyder til en aktiv ferie enten på hesteryg, til fods, på cykel eller til vands.

Kultur

I byen ligger museet Musee de la Pandellé, der udstiller traditionelt gammelt værktøj. Er man mere til en de klassiske kulturtilbud, har byen også biograf og bibliotek. Her findes desuden en arena, der blev bygget i 1931 og siden renoveret i 2010-2011, hvor der foregår alt fra tyrefægtning til koncerter og sommerfestivaller.

Markedsdage

I centrum af denne flade by finder man et livligt marked, hvor der sælges et væld af specialiteter, men også tøj, sko, blomster og værktøj, mm. Det foregår mandag morgen og formiddag ved Place des Arenes (gaden løber omkring arenaen), og om sommeren også torsdag morgen og formiddag. Ligeledes er der om sommeren et aftenmarked om fredagen fra ca. kl. 19 til midnat ved Place des Arenes, Rue Daste og forlængelsen deraf Rue Emile Nougaro.

 
 

Populært i Aquitaine

Le Gite d'Eric

Port Sainte Foy

search map