Feriebolig i Nevers i Bourgogne

Residence Le Grand Bois

Pris fra pr. pers.
Udendørs pool Det opvarmede bassin Tennisbane Eventyrpark med klatrebaner Receptionen med tilhørende café Det basale indkøbsvarer kan købed ved receptionen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor i ude på landet ca. 10 km fra Nevers, som er den nærmeste rigtige by. I dens store park på 15 hektarer findes der 66 træhytter, som blandt andet deles om udendørs og indendørs opvarmet pool, tennisbane, volleyball-bane, basketbane, og mange andre aktiviteter.

Slap af ved poolen eller benyt jer at de mange aktiviteter

Bo i parken mellem skove og damme og tilbring en afslappende ferie i naturen. I parken er der stier både til cykling (lej en cykel cykler på stedet) og til hesteridning. Tag en forfriskende dukkert i poolen med børnebassin og tilhørende solterrasse. Prøv også den indendørs opvarmede pool, tennisbane, legeplads, boccia, bordtennis, volleyball og basketbane. Benyt også saunaen (adgang forbudt for mindreårige) og fitness-rum (adgang forbudt for børn under 14 år).

Udforsk adventureparken med klatrebaner, parkour-udfordringer og balance-ruter på forskellige niveauer - også for børn ned til 3 år. Tag også familien med på bondegården med ponyer, gæs, ænder, geder, kyllinger og kaniner til børnenes store glæde (man kan ride på de små heste mod betaling).

Tag familien med på udflugt

Der findes flere gode udflugtsmuligheder i nærheden. Tag en tur til byen Nevers, hvor i kan besøge galliske spor fra den romerske tid, se også domkirken og det stemningsfulde bycentrum. Hvis i er heldige, kan i også opleve en af de musikfestivaler, der holdes i byen på forskellige tider af året.

Bo i de hyggelige træhytter

Bo i en af hytterne der ligger spredt på den store ejendom og alle bygget med naturlige og økologiske materialer. Her er det en stor priotet at beskytte miljøet, og derfor har der siden 1999 været fokus på energibesparelse og særskilt affaldsindsamling - det koster jo ikke mere at holde en miljøbevidst ferie.

Benyt jer har hytternes mange faciliteter som tekøkken eller køkkenhjørne med køleskab, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og opvaskemaskine. Bemærk at der er mulighed for at låne små elektriske ovne i receptionen. De råder desuden over fjernsyn med franske- og de mest gængse internationale kanaler. Hver hytte har udgang til egen terrasse med havebord, -stole og grill.

Lejlighederne på Residence Le Grand Bois

Hytte med 2/3 sovepladser med terrasse (ca. 35 m²)

Hytterne er ca. 35 m² og består af opholdsstue med enkeltsovesofa (til et barn under 13 år) samt tekøkken (to kogeplader), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser og hårtørrer samt særskilt toiletrum. Fra boligen er der udgang til terrasse - delvist overdækket - med bord og stole samt grill.

Hytte med 4/6 sovepladser med terrasse (ca. 54 m²)

Hytterne er ca. 54 m² og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (til to børn under 13 år) samt tekøkken (to kogeplader), soveværelse med dobbeltseng adskilt af en garderobe fra mindre soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med bruser og hårtørrer samt særskilt toiletrum. Fra boligen er der udgang til terrasse - delvist overdækket - med bord og stole samt grill.

Hytte med 6/8 sovepladser med terrasse (ca. 75 m²)

Hytterne er ca. 75 m² og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (til to børn under 13 år) samt køkkenhjørne (fire kogeplader), soveværelse med dobbeltseng og udgang til egen terrasse, to soveværelser med dobbeltseng, mindre soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med karbad og hårtørrer, badeværelse med bruser samt to særskilte toiletrum. Fra boligen er der udgang til terrasse - delvist overdækket - med bord og stole samt grill.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere, Midi-Pyrénées

Lofthotel La Manufacture

Vals-les-Bains, Rhône-Alpes

Le Relais des Landes

Ouchamps, Centre Val de Loire

Anbefalinger til dig

Résidence le Domaine du Golf

Ammerschwihr, Alsace

Lofthotel La Manufacture

Vals-les-Bains, Rhône-Alpes

search map