Hotel i Nitry i Bourgogne

Auberge La Beursaudiere

Pris fra pr. pers.
Værelse L'Ecrivain Værelse La Lavanderie Værelse La Couturiere
 
Auberge La Beursaudiere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Auberge La Beursaudiere er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Nitry og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Tag en tur i tilbage i tiden

Når du ankommer til hotellet vil du føle du er trådt ind i en helt anden tidsalder. Personalet er klædt i tøj fra det 19 århundrede og på trods af at man kunne fristes til at tro at det virker iscenesat, føles det utrolig naturligt. Stedet er en restaureret gård og når du ser dig omkring vil du bemærke mange elementer fra fortiden, som blandt andet stenvægge, træbjælker, prydegenstande og antikke landbrugsredskaber. Bo på et af de 11 værelser, som alle er forskellige og indrettet med et fælles tema: det gamle håndværk. Umiddelbart vil du tro at der ikke er tv på værelset, men leder du efter en gammel trækasse og løfter låget, vil du finde et fladskærms-tv som er gemt for at bevare værelsernes autentiske charme.

Den menneskelige GPS

Ejeren Serge kender området som sin egen bukselomme, så hvis du mangler råd eller idéer er det her du finder dem. Han kender regionen ud og ind og han hjælper gerne med at udpege de bedste ruter på kortet, om du er på gåben, cykel eller bil. Har du bil med dig, tilbydes der både udendørs og indendørs parkering tæt på hotellet.

Fransk cusine i rustikke omgivelser

Når du træder ind på stedets restaurant vil du føle at tiden har stået stille siden 1900-tallet, og du vil bemærke en liflig duft af fransk cusine blandet med duften af gammelt træ som dominerer restaurantens indretning. Middagen består af fransk cusine lavet med friske lokale råvarer. Sæt dig udenfor på terassen og spis din middag her, hvis vejret er til det. Morgenmaden bliver serveret i den ældste del af bygningen, kælderen, som består af stenhvælvinge og sandsynligvis har været en del af et kloster før det blev til lavet om til en gård og brugt til vinkælder.

Læs om værelserne på Auberge La Beursaudiere

 
 

Populært i Bourgogne

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map