Ferieboliger og hoteller i Saulon La Rue

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mere end 9000 hektar vinmarker

Saulon la Rue er en lille landsby med omkring 600 indbyggere. Byen ligger i hjertet af området Cote d’Or, omkring 14 km syd for Dijon, som er en af de større byer i regionen Bourgogne. Byen har et begrænset udvalg af spisesteder og butikker, da du kun finder 3 restauranter og nogle få fødevarebutikker. I området omkring byen finder du mere end 9000 hektar vinmarker, som er kandidater til at komme på UNESCO’s verdensarvsliste.

Smag på områdets specialiteter

Besøg områdets vingårde og smag på de mest eksporterede vine fra byer som Gevret-Chambertin, Nuits Saint Georges, Volnay og Pommard. Området er kendt for sine mange specialiteter, heriblandt dijonsennep, solbærlikør, anis slik, trøfler, snegle og ost. Smag også på områdets oksekød, som kommer fra ”det hvide kvæg” Charolais.

Oplev de mange aktiviteter

Lej en cykel i Dijon og cykl en tur på områdets netværk af cykelstier, og oplev vinmarker, skove og floder. Bad i søen Lac de la Tille, hvor du finder vandrutchebaner, kanoer, strand, mini forlystelsespark (3-12 år), beachvolley, bordtennis, petanque og et picnicområde når sulten melder sig. I området kan du også spille tennis og golf, samt prøve paragliding, fiskeri og ridning.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig
 
 

Anbefalinger til dig

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Bourgogne

search map