Hotel i Saulon La Rue i Bourgogne

Chateau de Saulon

Pris fra pr. pers.
 
Chateau de Saulon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chateau de Saulon er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Saulon La Rue og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Tag familien med

Omkring 14 km syd for byen Dijon finder du slottet fra det syttende århundrede, som idag er et hotel med 32 værelser. Når du kommer til enden af grusvejen der fører til hotellet, vil du bemærke slottets smukke facade, midt i en stor grøn park på 27 hektar. Slottet er blevet renoveret over tiden og facaden har en moderne karnap og elevator i glas. De to brødre der ejer hotellet er meget passionerede omkring kunst og dette vil du bemærke overalt på hotellet. Gå en tur rundt i parken, og nyd bækkens rislen. Bækken løber igennem hotellets grønne areal og vandet ender i en dam, hvor du også har mulighed for at fiske. På trods af at dette er et ægte chateau, er stedet utrolig familievenligt og udover poolen finder du også et børnebassin. Derudover er det muligt at låne gratis barnesenge og stole mod anmodning.

Smag på det bedste af Bourgogne

Slottet er placeret i hjertet af vinregionen Bourgogne og herfra har du god mulighed for at udforske områdets vinruter og vingårde. Spørg i receptionen og de vil forklare dig om deres ”Oenopass” som giver dig adgang til områdets bedste vinkældre og mulighed for at smage på vin fra områder som Chablis og Saint-Romain.

Få en kulinarisk oplevelse i smukke omgivelser

I bygningen ved siden af hotellet finder du den gastronomiske restaurant, som serverer frokost og middag i rustikke omgivelser, under store hvide hvælvinger samt udenfor på terassen når vejret er godt. Her har du også mulighed for at prøve en vinsmagning til din middag. Udforsk det franske køkken, og prøv en menu med små portioner af mange forskellige retter, fremfor en enkelt ret. Maden består af friske lokaler råvarer og er smukt anrettet. Tag endelig hele familien med, da der også tilbydes menuer specifikt til børn. Bemærk venligst at restauranten har lukket om søndagen.

Moderne værelser med moderne faciliteter

Hotellets 32 værelser har udsigt udover parken, poolen eller indgangen til slottet. 24 af værelserne ligger på slottet mens de 8 ligger i huset ved siden af. 9 af værelserne har aircondition, og disse skal reserveres på forhånd. Alle værelser er indrettet i moderne stil, og har alle gratis wi-fi, fladskærms-tv, minibar, telefon og privat badeværelse med brusebad eller badekar samt toilet og hårtørrer. Det er muligt at reservere tid til massasge på værelset, og har i børn med, kan i med fordel benytte jer af at hotellet har en babysitter-service mod betaling. Standard værelser er cirka 13m ² til 15m ², Komfortværelser og Superior omkring 22m ², og i superior værelserne er det muligt at sove 4 hvis dette oplyses ved reservationen.

 
 

Populært i Bourgogne

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map