Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bénodets historie som badeby går tilbage til 1880'erne, hvor jernbanenettets udbygning betød forøget tilgængelighed og dermed interesse for det autentiske og uberørte Frankrig.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Indtil da havde landbrug og fiskeri været de dominerende indtægtskilder. Men med "masseturismen" ændrer livet sig i Bénodet, og både hoteller og flotte villaer skyder op. Således kommer også lystbådehavnen til, som i dag er renomeret og hjemsted for flere sejlerskoler. Om sommeren er her hver uge musikoplevelser, såvel lokale som internationale, med havet som baggrund.

Men det gamle Bénodet er dog ikke helt forsvundet, vi finder stadig to kirker, fyrtårnene, kapellet Chapelle du Perguet og et museum som vidnesbyrd om forne tider. Naturen er også stadig uspoleret, og den kan du nyde fra stisystemet langs kysten og langs floden Ordet, der flyder ud i havet her. Der er hele fire offentlige strande ved Bénodet: den meget populære Plage du Trez med livredder og aktiviteter for børnene, den også meget børnevenlige Plage Saint Gilles, Plage du Letty kite-surfernes paradis og den lille Plage du Coq der ligger fint beskyttet.

 
 
search map