Hotel i Bénodet i Bretagne

Armoric Hotel

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fremragende beliggenhed er det første, som falder os ind, når vi skal beskrive Armoric Hôtel, for det befinder sig kun 200 meter fra den charmerende lille by Bénodet, hvor der er nogle få spisesteder, posthus og butikker samt kun 600 meter fra sandstranden.

Restaurant med veltillavet mad

Hotellets ejer hedder Michell, en hyggelig og rar franskmand som taler udmærket engelsk, og som driver hotellet sammen med sin svenske hustru Irene. Disse to ildsjæle sikrer et mindeværdigt ophold for alle deres gæster. I restauranten serveres god, veltilberedt fransk mad med fokus på alt godt fra havet. Restauranten er åben for alle, og byens beboere ynder da også at komme forbi til et måltid. Til hotellet hører også gratis parkeringsplads, og i hovedbygningen findes ud over elevator, reception og restauranten, også en indbydende bar/lounge indrettet i maritim stil, der minder lidt om en solid pub.

Skøn have, pool og nærmiljø

I den yderst skønne og pænt store have hersker en skøn atmosfære omgivet af blomster, træer, havemøbler, badmintonnet på græs, bordtennisbord under en havepavillon, gynger til børnene og naturligvis et område indrettet til pétanque. Endelig finder i havens ene hjørne den skønne pool med tilhørende solstole. Ønsker du flere sportsaktiviteter, er der mulighed for at spille tennis, idet nærmeste baner ligger ca. 1½ km herfra, mens du skal omkring 3 km væk for at finde en rideskole og området generelt byder på flere golfbaner - I kan bare spørge Michell. Men hvor mange vil mon tænke på det, når de dejlige sandstrande kun er 600 meter herfra?

Værelserne

Hotellets 30 værelser er fordelt på hovedbygningen (21) og annekset i haven (9). De er alle charmerende indrettet med Irenes personlige aftryk - selvom de er forskellige. De har dog alle fjernsyn med satellitkanaler, gratis wi-fi og badeværelse med hårtørrer, brus eller karbad. Værelser af typerne Superior og Junior Suite har også minibar. Værelserne i annekset har desuden lille privat udeområde med bord og stole, der vender mod haven.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

Residence Odalys Horizon Morgat

Crozon-Morgat, Bretagne

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Anbefalinger til dig

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Residence Odalys Horizon Morgat

Crozon-Morgat, Bretagne

search map