Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Morgat er en fraktion af byen Crozon og er en vellidt bade- og havneby blandt turister i sommerhalvåret. Kommunen Crozon optager størstedelen af den halvø, som den ligger på, og som bærer det samme navn, og hovedbyen hedder da også Crozon.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Sandstrande og kultur


Morgat ligger langs med flere længere eller kortere sandstrande, der brydes af store klippeskær og grotter. Alt sammen er med til at præge det vue, man får fra kystlinjen ud over havet - der er ikke noget som en udsigt, der brydes af betagende naturformationer. Byen gør et stort arbejde for miljøet, men er også kendt for sine historiske steder, kapeller og kirker. Det er således, takket være ikke mindst strandene, en vellidt sommerdestination, men takket være sin kulturhistorie også resten af året en interessant turistdestination.

Verdens ende!


Områdets naturrigdom er dog den største attraktion i sig selv. Halvøen Crozon bliver i folkemunde kaldet "Verdens ende"! - og det ikke uden grund. Det hele flankeres af en lang række villaer fra det 19. århundrede - store, flotte, hvide villaer med sort skiffertag og arkitektoniske detaljer. De fleste er blandt nogle af de første bebyggelser her ved badebyen Morgat, som kan takke Armande Peugeot for sin status som turistdestination i dag og dengang.

I Crozon finder man en livlig by med et godt udbud af fødevarebutikker, nogle enkelte supermarkeder, et væld af restauranter, ligeså barer og caféer.

 
 
search map