Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nogle kilometer fra den berømte og meget turistede bugt Morbihan ligger Erdeven som en lille oase, hvis charme ikke blot findes i de tre lange sandstrande, men også i bycentret gode stemning og den pittoreske havn Saint-Cado.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

En autentisk destination

Erdeven er den i dag en lille genuin by uden alt for mange turister, hvilket afspejler sig i den uberørte kyststrækning med små sandstrande, bugter og smuk natur. Området er rigt på stier tæt på havet og i de grønne omgivelser, hvor den friske luft og smukke oplevelser står i kø. Den forhistoriske arv i området er en af de rigeste i hele Bretagne og byder på velbevarede kapeller, møller og flere herregårde, som har været beboet af adelsfamilier fra Bretagne.

Naturen i fokus

Den lille havn Saint-Cado er i sandhed skøn: den er dannet af armen af en flod, men følger tidevandet bevægelser, som flere gange om dagen skaber et varierende landskab. Her er der også rigtigt gode chancer for at spotte forskellige fuglearter og være i et med naturen.

Det lokale køkken

Erdeven byder på flere restauranter, creperie, pizzeria'er og barer. Her findes også flere fødevareforretninger, bl.a. fiskehandlere med rimelige priser i forhånd til andre områder i Bretagne, som tilbyder frisk skaldyr. Hver uge året rundt arrangeres der også et lille traditionelt marked i byen, som om sommeren holdes åbent om aftenen.

 
 

Populært i Bretagne

search map