Feriebolig i Erdeven i Bretagne

Residence Odalys Le Chateau de Keraveon

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Odalys Le Chateau de Keravon er et slot fra det 14. århundrede, der ligger i departementet Morbihan, ved byen Erdeven. Slottet blev i sin tid opført af en rig familie fra Bretagne, der ønskede en ejendom i et frugtbart område nær havet. Nærmeste sandstrand finder man ca. 4 km fra boligen, ved den lille havneby Etel. De nærmeste indkøbsmuligheder finder man ca. 1,5 km fra stedet.

Flot park med opvarmet pool

I dag er slottet klassificeret som et historisk monument, og med sit smukke tårn i den nordlige ende af slottet fremstår det yderst elegant og charmerende. Til slottet hører en 10 hektar stor og flot anlagt park med træer, blomster og store græsarealer. Her findes desuden en pool, der er opvarmet fra juni til september samt en tilhørende terrasse med liggestole. Derudover er der fælles vaskeri samt gratis parkering til stedets gæster. Wifi findes i receptionen og er gratis.

Østersfarme og historiske monumenter

I nærområdet findes der masser af udflugtsmuligheder og aktiviteter. Ca. 10 km herfra ligger blandt andet byen Carnac, der er kendt for sine Carnac-sten, som er samlinger af stenrækker, dysser og gravhøje, der for mere en 3.000 år siden blev rejst af det keltiske folk i Bretagne. Denne samling er i dag en af verdens største.
I nabobyen Saint Laurent, der ligger ca. 3 km væk, finder man en 18-hullers golfbane. Af andre aktiviteter kan nævnes cykelruter, tennis, vandsport og meget andet.
Hvad angår gastronomi så er området rigt på fisk og skalddyr. Udbuddet af østersfarme er utallige, men også andre produkter som ost og cider sælges fra de lokale gårde rundt om i regionen.

Lejligheder med privat udeområde

Residence Odalys Le Chateau de Keraveon har i alt 34 lejligheder, der er fordelt på slottet, i tårnet og i orangeriet. Alle lejligheder har privat udeområde. De, der ligger i stueetagen, har terrasse med udgang fra selve lejligheden, mens de, der ligger på 1. etage, har privat udeområde med bord og stole i parken nær poolen. Lejlighederne råder over køkken med kogeplader, mikroovn og opvaskemaskine. Derudover er der tv samt badeværelse med toilet. Der er mulighed for at låne en grill i receptionen.

Lejlighederne på Residence Odalys Le Chateau de Keraveon

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (ca.20m²)

Disse lejligheder er ca. 20 m² og består af opholdsstue med enkeltsovesofa og udtræksseng, køkkenhjørne, soveområde med dobbeltseng, køjeseng eller to enkeltsenge samt badeværelse med bruser og toilet. I nogle af disse lejligheder er toilettet separat fra badeværelset.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (ca. 30 m²)

Disse lejligheder er ca. 30 m² og består af opholdsstue med enkeltsovesofa og udtræksseng, køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. I nogle af disse lejligheder er toilettet separat fra badeværelset.

Toværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (ca.35m²)

Disse lejligheder er ca. 35 m² og består af opholdsstue med enkeltsovesofa og udtræksseng, køkkenhjørne, soveområde med dobbeltseng, køjeseng eller to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, køjeseng eller to enkeltsenge samt badeværelse med bruser og toilet. I nogle af disse lejligheder er toilettet separat fra badeværelset.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Odalys Horizon Morgat

Crozon-Morgat, Bretagne

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

Anbefalinger til dig

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Bretagne

search map