Feriebolig i Guidel i Bretagne

Residence Les Portes de l'Ocean

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du finder Residence Les Portes de l'Ocean midt i naturen, i en stor park på 5 hektarer, kun 200 meter fra sandstranden. Her har du både gode muligheder for at udforske det fascinerende Bretagne og for diverse aktiviteter i lokalområdet.

Sandstranden lige foran døren ...næsten

"Dørene til oceanet"... ja vi må sige, at navnet er velvalgt, for de lange sandstrande bag ved klitterne er kun et stenkast væk. Udover badning i sig selv har du mange muligheder for aktiviteter i vandet: windsurfing, katamaran, surfing, kano, jet-ski, bådudlejning osv. osv. Hvis du er mere til fast grund under fødderne, finder du golfbane i Ploemur (8 km væk). På Residence Les Portes de l'Ocean foregår der også mange aktiviteter: underholdning, sportsturneringer for børn og voksne, fitness i poolen og børneklub.

Traditionel bretonsk charme og mange spisemuligheder

Guidel er forblevet en meget traditionel lille bretonsk by, som det er en fornøjelse at besøge, men også et godt udgangspunkt for udforskning af det sydlige Bretagnes øer, som fx Groix og Belle-Ile. Byen ligger 4 km fra Residence Les Portes de l'Ocean og byder på adskillige restauranter og - naturligvis! - crêperier (altså... pandekagehuse). Du finder imidlertid også flere restauranter langs kysten i kort afstand fra Residence Les Portes de l'Ocean, der for øvrigt også har en restaurant (praktisk, men ikke just et skyhøjt gastronomisk niveau).

Diverse muligheder

Ved receptionen er der gratis Wi-Fi, mens du skal betale for at bruge vaskemaskinerne. Her er selvfølgelig også pool (opvarmet endda) med terrasse og bar samt bordtennisborde, minigolf, volleyball-bane og billard samt legepladser.

God plads mellem lejlighederne

Lejlighederne er fordelt på flere bygninger, som ligger spredt på et 5 hektar stort område, hvilket gør at du ikke føler dig klemt inde i et feriecenter. Bevares, det er naturligvis et feriecenter, men her er masser af plads og grønne områder, så fornemmelsen er mere den at bo i et stort luftigt boligområde.

Hvor vil du bo?

Vil du have havudsigt, skal du være forberedt på at bo længst væk fra poolen og receptionen (man kan ikke få alt her i livet), mens lejlighederne uden havudsigt ligger mere centralt. Det er for resten ikke tilladt at køre i bil på området (en lettelse for børnefamilierne), så du skal parkere på en af de to store parkeringspladser i udkanten af området og gå det sidste stykke; der er bagagevogne til din rådighed.

Lejlighederne på Residence Les Portes de l'Ocean

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 39 m² store og ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder du stue med køkkenhjørne (keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks, brødrister, kaffemaskine og opvaskemaskine), sovesofa til to personer, fjernsyn med satellitkanaler og badeværelse med bruser og wc samt ikke mindst terrasse med bord og stole. På første etage er der et soveværelse uden dør(!) med to enkeltsenge.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 39 m² store og ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder du stue med køkkenhjørne (keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks, brødrister, kaffemaskine og opvaskemaskine), sovesofa til to personer, fjernsyn med satellitkanaler og badeværelse med bruser og wc samt ikke mindst terrasse med bord og stole. På første etage er der et soveværelse uden dør(!) med to enkeltsenge og en udtræksseng.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Residence Odalys Horizon Morgat

Crozon-Morgat, Bretagne

Anbefalinger til dig

search map