Ferieboliger og hoteller i Moelan-sur-Mer

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Moelan-sur-Mer ligger smukt mellem hav og flod. Her kan man til fods eller på cykel nyde den smukke natur på de i alt 140 km lange stier, der snor sig langs de dejlige sandstrande og forbi de tre små hyggelige havne.

Historie
Selvom der har boet mennesker i Moelan-sur-Mer siden jernalderen, kom det bretoniske folk (udvandrere fra det vi i dag kalder Storbritannien) først til området i det 5. århundrede efter Kristus. I Middelalderen var Bretagne hårdt ramt af gentagne krige og pestens hærgen, men efter Den Franske Revolution stod området omkring Moulan-sur-Mer stærkt som en af de rigeste sogne. I slutningen af 1800-tallet åbnede de første fabrikker til fremstilling af konserves til sardiner og netop denne aktivitet bidrog i de efterfølgende mange år til områdets udvikling. I løbet af 1900-tallet begynder turismen at gøre sit indtog her, takket være udviklingen af veje og infratruktur og ikke mindst pga de mange flotte strande og den velbevarede natur og autencitet, der stadig hersker i dette område.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Aktiviteter og udflugter
Området omkring Moelan-sur-Mer er velbesøgt af kunstnere, der lader sig inspirere af de smukke omgivelser. Som konsekvens heraf er der i sommerperioden i byen flere forskellige udstillinger og festivaler med omdrejningspunkt omkring kunst, i særdeleshed poesi og musik.
Kysten langs Moelan-sur-Mer indbyder til afslappende slentreture med ophold på sandstrandene Kerfany og Trenez eller en af de mange små grusstrande, der gemmer sig blandt klippefremspringene. Besøg også de tre små pittoreske havne Merrien, Brigneau og Belon, hvor man møder en herlig blanding af lokale fiskere og sejlbådsentusiaster. Området byder desuden på flere forhistoriske levn, gamle møller og fontæner samt kapellet Saint Philibert tilbage fra det 16. århundrede.
Quimperle, der er berømt dels for sit pittoreske historiske centrum samt for sine velbevarede arkitektoniske og religiøse levn, ligger 9 km væk. Også kunstbyen Pont-Aven, 10 km væk, bør man aflægge et visit.

 
 

Populært i Bretagne

search map