Ferieboliger og hoteller i Quiberon

Stranden ved Porto Bara
 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Quiberon ligger på spidsen af halvøen af samme navn, som også kaldes "De fem sansers ø". Her stimuleres nemlig alle sanser af smukke farver, ren og frisk luft, brusen fra havet og lækre lokale specialiteter.

Byens muligheder


Byen er en helårsby, der om sommeren har mange besøgende, som nyder byens mange udbud og den omkringliggende natur. I Quiberon kan man søge stressreduktion i byens store thalasso-terapicenter (havvandsterapi), fornøje sig i casino'et og spise lækre lokale retter på en af de mange restauranter på strandpromenaden, i havnen eller i byens centrum. I byen er der desuden en togstation, som om sommeren er aktiv og har forbindelse til den større by Auray.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Smuk natur

Naturen på halvøen er et kapitel for sig. Her er store strandsande (bl.a. i forbindelse med centrum) og lange kyststrækninger med klipper og fyrtårne. Der findes flere stier, hvor man til fods kan opdage den smukke, vilde natur.

 
 
search map