Hotel i Saint-Malo i Bretagne

Hotel Golf & Country Club

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Er man til en ferie i grønne omgivelser lidt tilbagetrukket fra kystens leben, kan man geare ned på Hotel Golf & Country Club. Denne oase, der byder på rig mulighed for underholdning på golfbanen, ligger ca. 25 km fra Saint-Malos centrum og andre berømte byer som Dinard, Cancale, Dinan og Mont Saint Michel i denne nordlige del af Bretagne.

Grønne omgivelser

Hotel Golf & Country Club ligger i en 100 hektarer stor park med masser af grønne træer og med søen Mireloup som nærmeste nabo. Hotellet er dermed oplagt til gæster, som sætter pris på freden og roen på landet. Er man desuden til golf, ja, så har man fundet et oplagt sted! Golfbanen er nemlig et kapitel for sig og byder med sine 27 huller på udfordringer for såvel begyndere som øvede.

Restaurant på hotellet

Ejerne af Hotel Golf & Country Club har ladet stedet opføre i henhold til den traditionelle byggestil i sten og træ, som man så ofte møder i Bretagne. Her finder man ud over de 30 hotelværelser også en restaurant med udsigt over søen og golfbanen, der holder åben hver dag (fra marts til oktober også til frokost). Ønsker du at variere dine aftner, findes der andre restauranter i nærheden i nabobyerne, således at du ikke nødvendigvis skal helt ind til Malo for alternativer. Den nærmeste landsby er Le Tronchet, hvor der både er restaurant, bar og bager.

En dag med andet end golf

Vil man tilbringe en dag ved stranden, byder såvel Saint-Malo, Dinard og Cancale velkommen med talrige bademuligheder inden for en halv times køretur. Der er også mulighed for at snuse til kultur i de gamle byer Dinan og Mont Saint Michel, som i øvrigt er den næstmest besøgte attraktion i Frankrig efter Eiffeltårnet.
Hotellet ligger i forbindelse med en lille landsby ved navn Le Tronchet, hvor man finder en bager, en restaurant og en bar. For indkøb skal man til Miniac Morvan ca. 9 km væk. Vandhunde vil sætte pris på vandlandet Cobac Parc, der ligger ca. 8 km væk og 16 km væk, i Bourbansais, kan man besøge en zoologisk have.

Familieværelser & udsigt til golfbanen eller søen

Familier er mere end velkomne her og der er god plads til dem. En del af de 30 værelser er nemlig indrettet med hems til to ekstra personer, således at der er plads til fire personer. Bemærk, at max to børn op til 18 år er gratis sammen med to betalende forældre. Alle 30 værelser er udstyrede med aircondition, badeværelse med badekar og separat toilet. Værelserne i stueetagen (27 m²) har terrasse med udsigt mod golfbanen eller søen og kan gæste op til to personer. Værelserne på 1. sal (33 m²) har hems og balkon med udsigt mod golfbanen eller søen og kan gæste op til fire personer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

Hotel La Mere Poulard

Mont-Saint-Michel, Normandiet

Hotel La Digue

Mont-Saint-Michel, Normandiet

Anbefalinger til dig

Le Moulin du Bois

Berric, Bretagne

Hotel La Mere Poulard

Mont-Saint-Michel, Normandiet

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

search map