Feriebolig i Trégastel i Bretagne

Belambra Le Castel Sainte Anne

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kun 100 meter fra sandstranden i Trégastel ligger lejlighedskomplekset Belambra Le Castel Sainte Anne. Det var engang et kloster, hvilket giver langt mere spændende arkitektoniske rammer om opholdet, end man er vant til fra så mange andre feriecentre.

Historisk eller moderne

Lejlighederne ligger dels i de gamle klosterbygninger, dels i små bygninger af væsentlig nyere opførsel, der kaldes Penn-ti på bretonsk. Disse sidste besidder selvsagt ikke klostrets charme, men visse af dem har til gengæld egen have eller balkon med havemøbler. Det er således op til dig at vælge, om du vil bo i historiske rammer eller i mere moderne bygninger (med egen udeplads).

Lejlighedernes indretning

Ligegyldigt hvilken lejlighedstype du vælger, finder du køkkenhjørne med keramiske plader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister, samt i alle lejligheder undtagen de etværelses køleskab med frostboks. Der er også fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler i alle lejlighederne. Lejlighederne i klostret har badeværelser med bruser og wc, mens dem i de små bygninger (Penn-ti) har badekar og wc. Lejligheder af typen Pennti har have eller balkon med havemøbler, mens Castel hverken har havudsigt eller udeplads. I receptionsområdet finder du gratis Wi-Fi, her er også et fælles vaskelokale (mod betaling), og for børnene er her organiserede aktiviteter om sommeren. Så mangler vi bare at nævne, at her er gratis parkering for gæsterne.

Lejlighederne på Belambra Le Castel Sainte Anne

Etværelseslejlighed Confort Castel med 2 sovepladser

I den gamle klosterdel (tre etager med elevator) finder man disse lejligheder på ca. 20 m², som består af opholdsrum med to enkeltsenge, som kan samles til en dobbeltseng. Der er køkkenhjørne og badeværelse med bruseniche og toilet.

Treværelseslejlighed Confort Oennti med 4/5 sovepladser

I en af de nyere bygninger finder man disse lejligheder på ca. 48 m² med have eller balkon. De består af opholdsrum, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og én udtræksseng (BEMÆRK: denne femte seng er kun mulig til børn under 10 år). Endelig er der to badeværelser, det ene med bruseniche og toilet, det andet med badekar og toilet. Lejlighederne har egen have eller balkon med bord og stole.

Treværelseslejlighed Privilege Pennti med 4/5 sovepladser

I en af de nyere bygninger finder man disse lejligheder på ca. 48 m² med have. De består af opholdsrum med pejs (brænde kan købes på stedet), køkken, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge og én udtræksseng (BEMÆRK: denne femte seng er kun mulig til børn under 10 år). Endelig er der to badeværelser, det ene med bruseniche og toilet, det andet med badekar og toilet. Lejlighederne har egen have med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Belambra Colleville

Colleville-sur-Mer, Normandiet

Residence Odalys Horizon Morgat

Crozon-Morgat, Bretagne

Anbefalinger til dig

Armoric Hotel

Bénodet, Bretagne

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

Populært i Bretagne

search map