Amboise, Centre Val de Loire Aquarium du Val de Loire

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved bredden af floden Loire lever der 10.000 ferskvandsfisk – fra lokale arter til tropiske varianter – i et af Europas største akvarier.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Her kan man betragte de yndefulde bevægelser, som kun fisk kan foretage i vand, fra både malle, stør, piratfisk og de landgående krybdyr kaiman. Der er også klappe-fisk og mulighed for at nyde synet af sorttippede revhajer m.fl. fra akvariets haj-tunnel.

Alt i alt rummer akvariet 4 millioner liter vand, hvor nogle bassiner er åbne, så solens stråler trænger ind i akvariet og bidrager til den betagende grøn-blå farve, vi kender så godt fra de eksotiske verdenshave. Akvariets primære fokus er de arter, der lever i søer og vandløb, så her går gedder, skalle, aborre, karper og bras. Men som sagt også mere eksotiske arter og skildpadder.

Adresse:
Lieu-dit Les Hauts Boeufs
37400 Amboise
http://www.aquariumduvaldeloire.com

 
 

Populært i Centre Val de Loire

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map