Centre Val de Loire Haute Touche dyrepark

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dyreparken er beliggende 30 minutters kørsel fra Barrou og er kendt for at have en betagende og meget stor flok af hjorte, der frit lever i skoven sammen med de øvrige dyrearter, som tæller 75 arter af pattedyr og 31 arter af fugle. Parkens primære fokus er dyreracer, der er udrydningstruede.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Dyrene går i indelukker på 2-3 hektar i uberørte naturområder udstyret med informationsplancher, observatorier og hvileområder, og man oplever dyrene enten fra bil, cykel eller til fods. Der er hvide og røde ruter for fodgængere og cyklister og ud for en 4 km biltur gennem den europæiske safaripark. Den europæiske safari byder på ulv, bisonokse og hjort. Der er en afrikansk savanne med hyæner, leoparder, antiloper og giraffer, lige som de øvrige kontinenter er repræsenteret med tigre, andet vildt og los.

Der er i øvrigt en abe-ø, der plejer at tiltrække alles opmærksomhed, da man kan opleve flere abe-racer så som lemurkatte og bavian ganske tæt på.

Beliggenhed og sæson
3 km nord for Azay-le-Ferron finder man Haute Touche.
Haven er åben fra april til september.
haute-touche.mnhn.fr/

 
 

Populært i Centre Val de Loire

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map