Hotel i Ouchamps i Centre Val de Loire

Le Relais des Landes

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ca. 15 km fra Blois ligger det rustikke landsted Relais des Landes med sine 14 hektar landjord, blomsterhave, stilhed og ro - og dejlig opvarmet pool i haven. Her man finder man landlig indretning både i restauranten og i værelserne.

Svanesø, svømmebassin, sød stilhed

Man ankommer ad alléen, med træer som tinsoldater på hver sin side af vejen, som man bør og skal til et landsted med respekt for sig selv. Man fornemmer straks den landlige fred, der hersker på stedet, når man modtages ved synet af svaner, der glider henover søens blanke vand. Den store pool, der kan overdækkes og opvarmes - og således benyttes til hen i november - ligger i den smukke blomsterhave, hvor der er opsat liggestole, så solens stråler rigtig kan nydes, når de titter frem. På gårdspladsen er der indrettet terrasse med borde, stole og parasoller, ligesom man finder små sidde-arrangementer rundt om i haven til en lille kaffe eller drink. Der er to store parkeringspladser med plads til alle.

Reception, restaurant, rigeligt med Relais

Indendøre modtages man i receptionen, hvor der kan indhentes utallige oplysninger om mulighederne - deriblandt de mange udflugtsmuligheder - i området. Det er også her, man kan få en forsmag på menuen fra restauranten, der primært anvender lokale produkter og vine. Her bør man føle sig hjemme - det er i hvert fald intentionen. Ud over restaurant med åbent ildsted og en meget landlig atmosfære, er her en stue med solide 'Chesterfield'-møbler og ligeledes åbent ildsted til en hyggestund på en kølig aften. I receptionen og lounge-områderne finder man gratis wi-fi internetadgang.

Værelserne

De 28 værelser på Relais des Landes er fordelt på tre kategorier, da de varierer i størrelse. Confort-værelserne er således ca. 17 m², mens Grand Confort-kategoriens værelser er helt op til 28 m² store. Alle værelser har eget badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Værelserne har desuden telefon, fjernsyn, værdiboks og minibar. Alle værelser nyder udsigt til landskabet og er indrettet i en meget enkel og rustik stil, som nogle måske vil kalde gammel stil, men det mener man passer godt netop til den ånd og stil, der ellers kendetegner regionen.

Nogle værelser ligger under taget og har derfor skrå vægge, men det bør ikke være til gene, så længe man ikke overstiger en kropshøjde på 2 m. Hotellet har desuden to sammenhængende værelser, der er oplagte for en familie på 4, som foretrækker to seperate soverum. Det ene værelse ligger i stueetagen, det andet på 1. sal og de råder tilsammen over en privat terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Moulin du Bois

Berric, Bretagne

Hotel de la Cote Fleurie

Deauville, Normandiet

Residence Le Grand Bois

Nevers, Bourgogne

Anbefalinger til dig

Le Moulin du Bois

Berric, Bretagne

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Populært i Centre Val de Loire

search map