Anmeldelser af Le Relais des Landes

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Relais des Landes

Læs personlige anmeldelser af Le Relais des Landes som ligger i Centre Val de Loire. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-France. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Relais des Landes. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Romantisk ferie

Hotellet byder på flere forskellige værelseskategorier, der tager hensyn til husets gamle byggestil. Rummet vi fik var stort og rummeligt, med udsigt over skov og have. Restauranten serverer særdeles lækker fransk mad, og der er rigeligt at vælge imellem. Vinkortet afspejler vi er i Loire. Har man børn med er der en lille swimmingpool, men stor nok. Er det meget varmt, bliver værelserne desværre let opvarmede, og uden air-condition er der behov for en ventilator, hvilket findes på værelset.
Ligger perfekt til rundture i Loire dalen og der er fantastiske flotte slotte at besøge. Mere en to slotsbesøg per dag kan ikke anbefales.

Anbefaling til kommende gæster

Vil man opleve kultur, natr, historie, vin og mad er Le Relais des Landes et godt sted at gå ud fra, og man kan let lave 3-4 heldagsturer. Har man lyst til at cykle, er der gode muligheder på udvalgte ruter, men en tur i skovene omkring

Le Relais des Landes
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Relais des Landes
Dobbeltvær. Grand Confort (kun overnatning)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor.

 

Lignende boliger

Le Moulin du Bois

Berric, Bretagne

Hotel de la Cote Fleurie

Deauville, Normandiet

Residence Le Grand Bois

Nevers, Bourgogne

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Horizon Morgat

Crozon-Morgat, Bretagne

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Populært i Centre Val de Loire

search map