Flyforbindelser til Frankrig

Find din flybillet her

Af den herunder angivne oversigt kan du se til hvilke lufthavne i Frankrig det er muligt at flyve direkte. Vi har valgt også at oplyse om enkelte ruter med mellemlanding. Årsagen er, at man med visse flyselskaber nemt og ganske billigt kan komme til adskillige franske byer. Der findes en del andre muligheder end de herunder listede. Vi har valgt kun at redegøre for de direkte flyvninger, samt de for os at se mest bekvemme flyvninger med mellemlanding.

Bemærk: vi sælger ikke flybilletter, men henviser i stedet til flyselskabernes hjemmeside eller flysøgemaskinen Skyscanner.

Listen som du finder herunder vil vi så vidt muligt holde opdateret. Som bekendt ændrer flyselskaberne hyppigt på ruter og afgange, hvorfor vi opfordrer til at man altid selv tjekker efter på luftfartselskabernes egne hjemmesider.


 

Hvad ligger i nærheden af lufthavnene?

Vi har herunder lavet en oversigt over betydningsfulde eller ’kendte’ byer og områder i Frankrig, der ligger i nærheden af de listede lufthavne. Listen er langtfra udtømmende, da byers og områders væsentlighed jo i mange tilfælde er et spørgsmål om smag og personlige præferencer.