Hotel i Magny Le Hongre i Île-de-France

Dream Castle Hotel

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kombiner en tur til Disneyland Paris med et ophold på familiehotellet Dream Castle Hotel, så kan man nå at opleve hele Disney-parken uden stress og jag. Hotellet ligger ca. 2,5 km fra Disneyland Parken, der kører gratis shuttlebusser til og fra hotellet hvert 10. minut. Turen tager 5-10 minutter. Der sælges entrebilletter til Disneyland i receptionen.

Området omkring hotellet

Selvom hotellet ligger lidt fra selve Disneyland, er det utrolig nemt at komme til og fra hotellet. Shuttlebusserne kører fra en holdeplads lige ved siden af Disneyland og kører til hovedindgangen ved hotellet. Bag hotellet ligger der en sø, hvor man kan gå og løbe ture. Foran hotellet ligger en stor parkeringsplads, hvis man kommer i bil. Vi anbefaler dog at man lader bilen stå og tager bussen til parken.

Faciliteter for børn og voksne

Hotellet har både aktiviteter for børn og voksne. Der er en udendørs legeplads til børnene og flere indendørs altiviter, som legeland og indendørs swimmingpool. For de voksne er der fitness, spa, massage, jacuzzi og pool.

Spisesteder

Få stillet sulten før og efter en lang dag i Disneyland på Dream Castle Hotel. Hotellet har to restauranter, Le Sans Soucis, der er inspireret af Sans Soucis Slottet i Postdam i Tyskland. I denne restaurant serveres der morgenmadsbuffet mellem kl. 7 og 11. Aftenmadsrestauranten Le Musketeer serverer sin buffet mellem kl. 18.30 og 22.30. Herudover har hotellet en bar The Excalibur, som servere frokost mellem kl. 11 og 15. Her kan man også nyde en forfriskning på den store udendørs terrasse.

Lejlighederne på Dream Castle Hotel

Dobbeltværelse

Hotellets King Room værelser er på ca. 28 m² og indrettet i varme behagelige farver. Værelserne tilbyder god komfort og har en King size dobbeltseng, skrivebord, internet gennem kabel (wifi findes i fællesområderne), kaffe og the faciliteter, aircondition, lcd-tv (satellit), minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, badekar, hårtørrer og sæbe/creme fra producenten L'Occitane.

Firesengsværelse Family Room

Hotellets Familie Room værelser er på mellem 23 og 27 m² og ligeledes indrettet i varme behagelige farver og tilbyder god komfort. Værelserne har en King size dobbeltseng, en køjeseng til to børn, skrivebord, internet gennem kabel (wifi findes i fællesområderne), kaffe og the faciliteter, aircondition, lcd-tv (satellit), minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, badekar, hårtørrer og sæbe/creme fra producenten L'Occitane.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Magic Circus Hotel

Magny Le Hongre, Île-de-France

Anbefalinger til dig

Magic Circus Hotel

Magny Le Hongre, Île-de-France

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Populært i Île-de-France

search map