Hotel i Magny Le Hongre i Île-de-France

Magic Circus Hotel

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En dag i Disneyland Paris er uden tvivl for lidt, hvis man vil nå at opleve det hele. Derfor kan man kombinere en tur i parken med et ophold på Magic Circus Hotel. Hotellet sælger entrebilletter til Disneyland i receptionen, og der kører gratis shuttlebusser til og fra hotellet hvert 10. minut. Turen tager ca. 10 minutter. Saml energi i rolige omgivelser, da hotellet ligger ud til grøn natur og sø.

Hotellets omgivelser

Hotellet ligger ved en lille sø uden for byen Magny Le Hongre. Der er grønne plæner og træer omkring hotellet og en sti rundt om søen, så her er mulighed for gå- og løbeture. Foran hotellet ligger der en stor gratis parkeringsplads. Hotellet ligger 2,5 km fra Disneyland parken, som man kan nå både til fods eller med shuttlebus.

Faciliteter for børn og voksne

Hotellet er børnevenligt med mange aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Der er indendørs og udendørs legepladser, indendørs karruseller, spillehal og poolområde til de små samt fitness, spa og massage mod tillæg til de store.

Bar og restaurant

Få slukket tørsten og stillet sulten på hotellets bar Bar des Artistes, der også serverer lette måltider til frokost. Restauranten L'Etoile serverer morgenmadsbuffet frem til kl. 11 og traditionel europæisk aftenmadsbuffet mellem kl. 19 og 22. Restauranten er indrettet efter inspiration fra cirkus, ligesom resten af hotellet.

Værelserne på Magic Circus Hotel

Firesengsværelse Family Room

Hotellets Family Room værelser er på ca. 25 m² og indrettet i varme behagelige farver, der er inspireret af cirkus og tilbyder god komfort. Værelserne har en dobbeltseng, en køjeseng til to børn, skrivebord, internet gennem kabel (wifi findes i fællesområderne), kaffe og the faciliteter, aircondition, lcd-tv (satellit), minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, badekar, hårtørrer og sæbe/creme fra producenten L'Occitane.

Suite

Suiterne er på ca. 35 m² og indrettet i varme behagelige farver og tilbyder god komfort. Værelserne har to dobbeltsenge, skrivebord, internet gennem kabel (wifi findes i fællesområderne), kaffe og the faciliteter, aircondition, lcd-tv (satellit), minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, badekar, hårtørrer og sæbe/creme fra producenten L'Occitane.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Dream Castle Hotel

Magny Le Hongre, Île-de-France

Anbefalinger til dig

Le Relais des Landes

Ouchamps, Centre Val de Loire

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel 29 Lepic

Paris, Île-de-France

Populært i Île-de-France

search map