Île-de-France Parc Asterix

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis man ikke skulle have en forlystelsespark i Frankrig, der er opkaldt efter den velkendte franske tegneseriefigur Asterix, ja hvor skulle man så? Forlystelsesparken, som ligger ved Paris, byder velkommen til Gallernes land med 32 forlystelser, 8 shows og 6 verdener.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Asterix som tegneserie udkom for allerførste gang i henholdsvis Frankrig og Belgien i oktober 1959, mens parken så dagens lys i 1989.
Her finder man fire restauranter, flere forlystelser for børn under 1m20, mange innovative og højspændte forlystelser, der giver adrenalinen et spark og naturligvis masser af sjov for hele familien.

De 6 verdener

Parken er inddelt i 6 tema-verdener: Gallien, det Romerske Rige, det antikke Grækenland, vikingerne, Ægypten og tidsrejsen. Hver verden er gennemført med henvisning til en bestemt tidsperiode, dens hovedpersoner, dens guder og dens mest kendte levn og værker, og ikke mindst med forlystelser, der matcher den enkelte genre og det enkelte drama. Der venter med andre ord mange timers sjov og underholdning for de eventyrlystne.

Shows

I Parc Asterix er man desuden leveringsdygtig i flere typer forestillinger, hvoraf nogle knytter sig til en bestemt sæson og andre er at finde dagligt. Blandt disse shows, der har en mere pålidelig karakter, kan nævnes den imponerende vand-ballet i parkens Dolphinarium, hvor man kan nyde en elegant delfin- og søløveopvisning. Det er også på daglig basis, at man kan møde sine favoritkarakterer fra tegneserien og få taget et billede af sig selv og Asterix eller Obelix. Men der er også anderledes røgafgivende og hæsblæsende dramaer, når tyveriet af Mona Liiis visualiseres på en 50 m lang scene, hvor der bl.a. anvendes tre biler, en motorcykel, et tog og en sidevogn for at realisere jagten på tyvene i showet Main Basse sur la Joconde. Og sådan kunne vi blive ved. Opdag selv, hvilke andre spektakulære oplevelser der venter i Parc Asterix.

Praktiske oplysninger

Der afgår daglig shuttlebus mellem Paris og parken, typisk med afgang fra Paris om morgenen og hjemrejse lige efter kl. 18, så man kan nemt og overkommeligt komme derud. Afstanden er ca. 30 km, og bør kunne tilbagelægges på ca. 40 min i egen bil. Det er også muligt at taget toget fra Charles de Gaulle lufthavn.

For yderligere oplysninger: http://www.parcasterix.fr

 
 

Populært i Île-de-France

Dream Castle Hotel

Magny Le Hongre

Magic Circus Hotel

Magny Le Hongre

search map