Hotel i Paris

Holiday Inn Paris Bastille

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Holiday Inn Bastille ligger lige rundt om hjørnet ca. 200 meter fra banegården Gare de Lyon i det 12. arrondissement. Hotellet ligger, som navnet angiver, også tæt på Bastille-pladsen samt ca. 300 meter fra Seinen.

Nemt at komme til

Det er nemt at komme til hotellet med metro, RER-tog og bil. Der ligger flere metrostationer inden for en overskuelig radius af 500 meter. Hotellet har ikke selv egen parkering til rådighed, men kan anvise til betalingsparkeringen ved Gare de Lyon.

Moderne og smuk ældre stil

Holiday Inn Bastille er indrettet i en gammel ejendom i bedste Belle Epoque-stil. Bygningen er fra 1913 og i forbindelse med indretningen af hotellet har man bevaret det karakteristiske ved byggestilen. Hotellet er derfor en blanding af en meget moderne og smuk ældre stil. Man træder ind i en overdådig lobby med reception, stor bar og loungeområde. Til højre for receptionen ligger morgenmadsrestauranten. Hotellet har i alt 125 værelser, som alle har en lille entré, som man kan lukke af til, således at man oplever et minimum af larm fra gangen. Hotellet har tre stjerner, men har standard som et firestjernet.

Værelserne på Holiday Inn Paris Bastille

Enkeltværelse

Værelserne er indrettede med entre, wi-fi, aircondition, værdiboks, minibar, fladskærm- og satellit-tv samt badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar. Bestilles et enkeltværelse fås et dobbeltværelse til enkeltværelsespris.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel La Mere Poulard

Mont-Saint-Michel, Normandiet

Villa Daubenton

Paris, Île-de-France

Chateau d'Artigny

Montbazon, Centre Val de Loire

Anbefalinger til dig

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Île-de-France

search map