Hotel i Paris

My Hotel In France Opera Saint Georges

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

My Hotel In France Opera Saint Georges ligger på en lille, rolig gade, der er et par hundrede meter lang og derfor ikke byder på ret megen trafik. Hotellet ligger midt imellem operaen og Sacré Coeur på Montmartre.

Pænt og velholdt

Vi er i det 9. arrondissement tæt på metrostationerne Saint-Georges og Pigalle. Hotellet ligger uden for centrum af Paris' pulserende byliv, men centralt i forhold til metroen, og man er i hjertet af Paris på et kvarters tid. Hotellet blev fuldstændigt renoveret i 2011 og fremstår pænt og velholdt i moderne, lyse farver. Der er 24-timers reception med en lille hall med computer og internet. Den lille elevator har plads til to personer eller en person og bagage - typisk for Paris.

Der er 53 værelser på hotellets i alt fem etager. Alle værelserne er simpelt indrettet og små, som det oftest er normen på et to-stjernet hotel i Paris.

Værelserne på My Hotel In France Opera Saint Georges

Dobbeltværelse

Værelserne på hotellet er ikke ret store, men de blev totalt renoverede i 2011 og fremstår derfor i god stand. Værelserne er alle indrettet med lcd sat-tv, værdiboks samt badeværelse med bruser og hårtørrer. På nogle af værelserne er der bad og toilet seperat.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Amiot

Paris, Île-de-France

Hotel La Magendie

Paris, Île-de-France

Provinces Opéra

Paris, Île-de-France

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Le Mas des Alpilles

Le Paradou, Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Île-de-France

search map