Feriebolig i Belgodere på Korsika

Residence Odalys Les Villas Bel Godere

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tag på stranden og besøg de smukke byer i nærområdet

Her bor du omkring 800 meter fra den lange sandstrand Lozari, som er en offentlig strand beliggende mellem bakker af sten som er typisk for Korsika’s kyster. Hævet over kysten, oppe i bjergene, ligger byen Belgodere med udsigt udover det grønne landskab og nogle steder kan du endda nyde udsigten over havet. Besøg den gamle landsby og gå en tur i de smalle gader og se de små torve. Byen er lille og byder ikke på et stort udvalg af restauranter og barer. Tag også forbi badebyen Ile Rousse som derimod byder på mange spisesteder, barer og supermarkeder. Byen ligger omkring 9 km fra boligen og er en vældig populær destination for familier grundet sine skønne strande og mange aktiviteter i området. Planlæg jeres eventyr til Restonica, som er kløfter med en flod der løber igennem. Her kan i både prøve kræfter med vandring og svømning, eller helt enkelt bare nyde den smukke natur.

Bo i moderne lejligheder

Lejlighederne er opført i 2011 og ligger lige ved middelhavet. Området er indhegnet og aflukket med en elektrisk port. Bad i den store fælles pool som er åben fra maj til september (afhængigt af vejret. Tag et slag mini-golf med familien eller lad børnene slå sig løs på sportspladsen eller bowlingbanerne. Brug den gratis wi-fi adgang i receptionen og parker jeres bil gratis på stedet. Vask jeres tøj på det fælles vaskeri mod et gebyr. Bemærk venligst, at leje af tv samt håndklæder ikke er gratis. Hvert hus har sin egen terrasse og en lille have med parasol, bord og stole. Terrasserne er opdelt af hække. Alle lejligheder har aircondition og er udstyret med et lille køkken med keramiske kogeplader, mikroovn/grill og opvaskemaskine.

Lejlighederne på Residence Odalys Les Villas Bel Godere

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 33 m² store og består af stue med to sovestole (80 cm brede) og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng. badeværelse med bruser og separat wc samt egen terrasse.

Treværelseslejlighed duplex med 6/8 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 67 m² store og består af stue med to sovestole (80 cm brede) og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, hems med dobbeltseng, badeværelse med bruser og separat wc samt egen terrasse.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 42 m² store og består af stue med to sovestole (80 cm brede) og køkkenhjørne (med mikroovn og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med bruser og separat wc samt egen terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Cala Bianca

Borgo, Korsika

Residence Le Rivage

Mandelieu - La Napoule, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært på Korsika

search map